Кращі генератори на 1 кВт

Поділитися новиною

Для забезпечення автономної роботи невеликої побутової техніки підходить генератор потужністю 1 кВт. Така модель легка та компактна. До неї можна під’єднати ноутбук, ігрову приставку, зарядні пристрої для смартфона, маленьку аудіосистему. Розглянемо більш детально робочі параметри популярних пристроїв.

Модель Кентавр КБГ-078а

Техніка належить до бензинового різновиду, оснащена 2-тактним двигуном, що легко запускається за допомогою ручного стартера. При тимчасовій відсутності електрики генератор на 1 кВт може використовуватися як джерело аварійного чи резервного постачання енергії. Модель здатна забезпечити освітленням дачу, приватний дім, невеликий магазин. За умови повністю заповненого бака працює впродовж 6 годин поспіль. Характеризується економним споживанням палива. Вага пристрою становить 15 кг, тому його зручно транспортувати. Рівень шуму не перевищує 70 дБ. Техніка оснащена індикатором палива, що дає змогу контролювати тривалість використання приладу та своєчасність заповнення бака бензином. Модель обладнана спеціальними амортизаторами, що поглинають вібрацію під час роботи. Металевий кожух запобігає механічним пошкодженням та атмосферному впливу.

Genpower GBG 40

Мобільний та компактний пристрій. Може використовуватися вдома, на будівництві, природі. Вага техніки становить 39 кг, що дає змогу перевозити її в автомобілі. Переваги моделі:

  1. індикатор кількості палива та захист від його низького рівня;
  2. 10 годин безперервної роботи;
  3. великий паливний бак — 15 л;
  4. аналоговий вбудований вольтметр;
  5. колеса для зміни місця розташування;
  6. якісна сталева рама для ускладнених умов використання;
  7. повітряна система охолодження.

Запускається обладнання за допомогою ручного стартера.

Konner&Sohnen KS3100iS

Бензиновий пристрій інверторного типу економно споживає паливо, вирізняється тихою роботою, зручністю використання, компактністю.
Модель характеризується довговічністю та зносостійкістю. Оснащена дисплеєм, що попереджає про можливі несправності та дає змогу своєчасно їх усунути.
Час безперервної роботи становить 2,7 години. Прилад вмикається за допомогою простого ручного стартера. Оснащений баком для палива місткістю 4 л.
Агрегат обладнаний лічильником мотогодин — визначає кількість обертів двигуна за 60 хвилин. Також підтримує паралельне підключення — можливість під’єднання двох пристроїв для збільшення вихідної загальної потужності.
Безаварійну та тривалу роботу, стійкість до великих навантажень забезпечує альтернатор із мідною обмоткою. Режим «Еко» допомагає зменшити витрати палива на 50%. Для комфортного транспортування техніки передбачені колеса та ручка, що підіймається при переміщенні.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...