У Гадячі не буде іспитів кандидатів у водії: куди поділи виділені кошти на авто для сервісного центру

Поділитися новиною

Відтепер на території Полтавщини теоретичні та практичні іспити кандидатів у водії прийматимуть лише у трьох територіальних сервісних центрах МВС:
№5341, в с. Розсошенці, на вулиці Кременчуцькій, 2 В;
№ 5342, в м. Кременчук, на вулиці Покровській, 14 (приміщення міського ЦНАП);
№ 5343, в м. Лубни, на проспекті Володимирському, 178 Б.

Про це на брифінгу, 22 вересня, розповіла заступниця начальника РСЦ ГСЦ МВС в Полтавській області Ірина Пархоменко.

Решта територіальних сервісних центрів МВС (у Миргороді, Гадячі, Горішніх Плавнях, Бутенках та Семенівці) продовжуватимуть надавати послуги з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів, обміну посвідчення водія, відновлення його після втрати, видачі міжнародного посвідчення водія.

Але у них буде призупинене складання іспитів кандидатами у водії.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефонами: (0532) 59-14-99; 063-127-12-19 або на сторінці Регіонального сервісного центру МВС в Фейсбук.

Але нас здивувало, що у Гадячі теж призупинили складання іспитів, попри те, що на пленарному засіданні 38 позачергової сесії Гадяцької міської ради, яка відбулась 14 липня, у рамках Програми безпеки, депутатський корпус підтримав виділення 800 тисяч гривень субвенції, для придбання навчального автомобіля для ТСЦ МВС No35345 (сервісний центр). Ще тоді з таким проханням, зі слів міського голови, керівництво центру звернулося до міськради. Це була ніби то єдина умова задля для того, щоб послуга видачі посвідчення водія продовжувала функціонувати. Та її все одно призупинили.

Тож виникає ряд питань: чи придбали автомобіль для сервісного центру? Якщо так, то яка його подальша доля? А якщо ні, то де поділись виділені 800 тис. грн? Чекаємо відповідь від міської ради.

Фото ілюстративне

LIVE OFFLINE
track image
Loading...