Що варто знати про протипролежневий матрац? Barin House ділиться інформацією

Поділитися новиною

Якісна та комфортна основа для сну – це запорука вашого відпочинку. Серед представленого асортименту ви зможете підібрати вдалі варіанти, щоб кожен член родини почував себе максимально комфортно.

Це не тільки стосується звичайних моделей, які можете без проблем вибрати. Іноді потрібно шукати протипролежневий матрац, який має певні особливості. Ви без проблем знайдете потрібну модель серед асортименту https://barin.ua/matrasy/smotrite_takge-is-protivoprolezhnevye/, а Barin House детальніше розповість про всі особливості такої основи.

Що варто знати про такі моделі?

Зручне спальне місце – це важливо для будь-якої людини. Особливої уваги заслуговує модель для хворих, які вимушені постійно лежати. Для них має бути забезпечений особливий догляд, щоб уникати багатьох проблем. Особливо це стосується пролежнів.

Така проблема часто з’являється через неналежний догляд за хворим. Вам необхідно досить часто перевертати хворого, щоб уникнути проблеми. Альтернативою може стати протипролежневий матрац.

Зрозуміло, що від стандартних моделей вона значно відрізняється. Його головна особливість в рівномірному розподілі навантаження на шкіру та м’які тканини. Завдяки тому, що тиск постійно змінюється, то одні зони стають м’якими, а інші – щільнішими. Це і забезпечує максимальну зручність.

Використання таких основ дозволяє знизити навантаження на проблемні ділянки тіла та має масажний ефект. До того ж він покращує мікроциркуляцію крові.

Якщо розбиратися в різновидах матраців, то можна виділити кілька основних:

  • Комірчастий. Уся основа складається з окремих комірок, які заповнені повітрям. Кожна з них під’єднана до компресора, який працює від електромережі. Пам’ятайте, що такі варіанти розраховані на людину, яка важить до 100 кг.
  • Балонний. Ці моделі складаються з трубчастих частин, що під’єднані до блоку живлення. Тиск в балонах постійно змінюється, що забезпечує масажний ефект і це перешкоджає появі пролежнів. На такій основі може спокійно лежати людина з вагою від 100 кг.

Кожен з цих різновидів має свої особливості. Відповідно вам потрібно уважніше у всьому розібратися. Це дасть можливість підібрати найкращу основу, яка буде відповідати всім вимогам. Додатково можете порадитися з лікарем, щоб ще більше не нашкодити хворому. Разом з Barin House ви зможете все підібрати, щоб потім можна було довго користуватися матрацом з особливим призначенням.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...