Через обвал будівлі у Гадячі поліція розпочала кримінальне провадження

Поділитися новиною

Поліція розпочала кримінальне провадження через обвал будівлі на підприємстві у місті Гадяч, який стався 1 серпня. Про повідомила речниця Миргородського райвідділу поліції Лариса Петренко, пише Суспільне.

Обвал будівлі на підприємстві у Гадячі, під завалами якого опинилися троє людей, поліція розслілує за частиною другою статті 272 «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки». За це передбачено щонайбільше позбавленням волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Як стало відомо згодом, внаслідок обвалу будівлі, під завалами опинилися троє чоловіків, 1991, 1989 та 2004 років народження, які виконували ремонтні роботи на даху будинку. Про це повідомили на сторінці поліції Полтавщини у Фейсбук.
Силами рятувальників, поліцейських та місцевих добровольців усіх людей вдалося врятувати.
Усіх постраждалих доставили до медичного закладу для обстеження та надання необхідної допомоги. На даний час у лікарні залишаються двоє чоловіків: одного з постраждалих перевели до відділення хірургії Гадяцької міської лікарні, інший знаходиться у реанімаційному відділенні, його стан лікарі оцінюють як стабільний. Третій чоловік наразі не потребує стаціонарного лікування, загрози для його життя та здоров’я немає.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...