Команда експертів Skeleton Crew: розробка інноваційних бізнес-рішень з нуля

Поділитися новиною

Команда Skeleton Crew допомагає бізнесу заявити про себе в інтернеті, надаючи послуги розробки, дизайну, маркетингу та рекрутингу. Ціль команди – ведення проєктів довгостроково, надання широкого спектра послуг, підіймаючи клієнтський бізнес на новий рівень. За невеликий час існування, надаючи якісний сервіс, компанія заслужила репутацію надійного партнера для бізнесу різного масштабу.

Передові технології у роботі

Команда Skeleton Crew за інновації у розробці. Саме завдяки інноваційним рішенням, розробники та дизайнери створюють яскраве та візуально привабливе рішення для бізнесу, яке запамʼятовується цільовій аудиторії. Пріоритетні завдання у роботі з кожним замовником – рішення, які можна масштабувати та які перевищують клієнтські очікування.

Команда професіоналів

“У нас працюють веброзробники, дизайнери, копірайтери, фахівці по роботі з клієнтами, які вирішують будь-які завдання. Кожна людина – професіонал своєї справи. У роботі ми поєднуємо стратегію та креатив, створюючи класні діджитал-проєкти”, – поділилися секретом учасники IT-команди.

Оцінюючи цифровий простір та візуал розроблених персонажів у неоновому стилі для візитки компанії skeletoncrew.dev, у креативності команди не залишається сумнівів.

Адаптований до потреб бізнесу процес розробки

Компанія займається розробкою індивідуальних рішень для бізнесу. Тому тривалість самої розробки може бути різною відповідно до бажаного результату. Для прикладу візьмемо рішення у сфері електронної комерції. Команда Skeleton Crew розробляє як окремі гвинтики механізму, зокрема, платіжні шлюзи для прийому онлайн-платежів, так і багатофункціональні інтернет-магазини з нуля.

Привабливий дизайн в комплексі з маркетингом

Однієї барвистої картинки замало. Перетворюючи бренд клієнта на цифрове рішення, яке вирізняється серед конкурентів та запамʼятовується потенційному покупцеві, дизайнери не відходять від початкової стратегічної мети. Аби коштовний вебдизайн та фірмовий стиль не залишилися лише картинкою.

Дизайн у комплексі з іншими маркетинговими інструментами: маркетинговою стратегією, SEO-просуванням, PPC допомагає достукатися до цільової аудиторії та отримати бажаний результат у вигляді лідів, конверсій, продажів.

Підбір кваліфікованих співробітників

Працює Skeleton Crew і як підрядник у пошуку персоналу. Досвідчені рекрутери підбирають кандидатів з широкої бази претендентів, резюме та досвід яких відповідають критеріям замовника. Також фахівці компанії консультують з питань онбординга та навчають проводити ефективні співбесіди. Тож, якщо ви у пошуку надійного партнера для розробки технологічних рішень для презентації бізнесу онлайн, звертайтеся до Skeleton Crew та поділіться своїм баченням власного проєкту. Експерти компанії допоможуть втілити ваші бажання у реальність та розпочнуть роботи над вашими задачами вже зараз.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...