Гадяч з робочим візитом відвідав заступник голови Полтавської ОВА Максим Калінін

Поділитися новиною

Сьогодні, 29 червня з робочим візитом Гадяцьку громаду відвідав заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Максим Калінін.

Про це стало відомо з сайту Гадяцької міської ради.
Посадовець відвідав кілька об’єктів у нашому місті та ознайомився з їх роботою.

Робоча зустріч розпочалася відвідуванням КНП «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради. Даний заклад є опорним закладом охорони здоров’я та надає медичну допомогу жителям колишніх Гадяцького, Лохвицького та Зіньківського районів.

За останні роки там проведено осучаснення всіх структурних підрозділів, придбано сучасне діагностичне обладнання, суттєво зміцнено кадровий потенціал, що якісно вплинуло на ефективність надання медичної допомоги, а отже, заклад готовий надавати медичну допомогу як кластерний.

Зокрема, у лікарні продовжують удосконалювати надання медичної допомоги. Пацієнти, які обрали даний заклад для лікування та підтримки свого здоров’я, отримають доступ до більш широкого спектру надання медичних послуг. Наразі тут очікують на майбутнє підсилення  матеріально-технічної бази – МРТ та ангіографа, що буде суттєвим кроком до кращої та ефективнішої діагностики, а відтак – своєчасного лікування.

Оглянувши відділення, діагностичні кабінети, укриття, Максим Калінін наголосив, що умови для надання медичної допомоги в Гадячі на досить високому рівні. 

Опісля заступник начальника Полтавської ОВА відвідав ДНЗ «Веснянка», де ознайомився з умовами навчального процесу, матеріально-технічним забезпеченням та, безпосередньо, проінспектував укриття.

Також присутні ознайомилися з можливостями комунальної установи «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр». Окремо акцентовано увагу на наданні психолого-педагогічної і корекційної допомоги дітям з особливими освітніми потребами. В умовах воєнного стану це надзвичайно актуально.

Наприкінці робочої поїздки Максим Калінін зустрівся з колективом Гадяцької міської ради, її виконавчим комітетом та ознайомився з організацією роботи.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...