Які можливості відкриває навчання за програмою CBT Belastium, яку проводить Центр Біржових Технологій

Поділитися новиною

Навчальний курс CBT Belastium відкриває безліч можливостей для тих, хто мріє про фінансову незалежність. Він дозволяє отримати такі знання, за допомогою яких можна побудувати власний високоприбутковий бізнес, пов’язаний з інвестиціями та торгівлею фінансовими активами. Цей курс є результатом багаторічної роботи, яку проводить Центр Біржових Технологій з підготовки трейдерів та інвестиційних спеціалістів. Він вже неодноразово доводив свою ефективність, адже знання, які можна отримати в рамках курсу, дійсно працюють.

Огляд навчальної програми CBT Belastium

CBT Belastium є навчальною програмою, яка надає можливість отримати професійну підготовку в галузі трейдингу. Ця програма створена для тих, хто бажає засвоїти основи торгівлі на фінансових ринках або розвинути свої навички та знання в цій сфері.

Навчання трейдингу з нуля за програмою CBT Belastium проходить по базовим темам і напрямкам, які необхідні для професійної роботи на фінансовому ринку. Вони охоплюють:

  • основи роботи фінансового ринку та бірж різного типу;
  • принципи проведення фундаментального та технічного аналізу;
  • правила вибору інвестиційних інструментів;
  • стратегії та тактики біржової торгівлі;
  • правила відкриття та закриття позицій;
  • ризик менеджмент та управління капіталом;
  • управління власним психоемоційним станом та ін..

Курс CBT Belastium відрізняється своєю цілеспрямованістю та фокусом на формуванні практичних навичок. Задля цього він включає не лише теоретичні заняття, але і практичні вправи, що виконуються за допомогою віртуального демо-рахунку. Це дозволяє учням не лише ознайомитися з основами трейдингу, але й отримати практичний досвід, який можна використовувати в реальних умовах ринку.

Окрім цього в навчанні ви дізнаєтесь всі відповіді на питання як навчитись трейдингу, яке проводить Центр Біржових Технологій, має дуже багато інших переваг. Зокрема:

  • навчання проводять досвідчені викладачі з реальних трейдерським досвідом;
  • гнучкий формат, який дозволяє проходити навчання різними способами;
  • підтримка від ЦБТ та можливість приймати участь в додаткових заходах;
  • доступ до унікальних торговельних стратегій;
  • отримання комплексних знань для управління власним чи сімейним бюджетом;
  • перспектива працевлаштування в прибутковій фінансовій сфері;
  • можливість заробляти та будувати власний інвестиційний бізнес з першого дня;
  • заробляти на біржі трейдером можна з будь-якого куточка світу.

Різновиди курсів в ЦБТ

Курс Belastium розділяється на два види:

  1. Базовий.
  2. Просунутий.

Базовий курс призначений для новачків, які тільки починають свій шлях у трейдингу. В рамках цього курсу учні знайомляться з основними поняттями трейдингу, аналізом ринку, управління ризиками та іншими важливими аспектами. Як правило, цей курс проводиться в групах чисельністю до 10 осіб. Але якщо в вас є бажання, то можна записатися на індивідуальні заняття, де вся увага буде приділятися персональній підготовці. Стандартна тривалість навчання за базовою програмою, яку проводить Центр Біржових Технологій, складає 10 днів.

Просунутий курс CBT Profi розрахований на тих людей, які вже знайомі з основами трейдингу та прагнуть далі розвиватися в цьому напрямку. Він дає можливість отримати по-справжньому професійну підготовку, після якої можна працювати на будь-якому ринку та досягати там високих результатів. В цьому випадку також є можливість займатися як в групах, так і індивідуально. Відгуки учнів, що вже завершили навчання, свідчать, що для досягнення максимального результату більшість людей обирають саме другий варіант. В рамках курсу CBT Profi проводиться 5 занять тривалістю по 2 години.

Однією із великих переваг курсу CBT Belastium є різноманітність форматів навчання. Учні можуть обирати між онлайн-заняттями та навчанням у офісах компанії. Онлайн-курси дозволяють студентам вивчати матеріал у зручний для них час та місце, забезпечуючи гнучкість і комфорт. З іншого боку, навчання в офісах компанії надає можливість взаємодії з викладачами та іншими студентами, що створює сприятливу атмосферу для обміну досвідом та практичними ідеями.

Будувати власний бізнес можна вже зараз

Програма Belastium відкриває можливості для будівництва власного бізнесу на інвестиціях і трейдингу вже зараз. Учні, що закінчили Центр Біржових Технологій, отримують у власне розпорядження не просто набір знань про фінанси та трейдинг, а цілісну бізнес-модель, яка може бути масштабована практично без обмежень. Дотримуючись цієї моделі, трейдери  можуть створювати свої власні інвестиційні портфелі, торгувати на ринках акцій, валют, сировини і криптовалют, а також заробляти на інших фінансових інструментах. Використовуючи стратегії та знання, отримані під час навчання, учасники можуть швидко розбудовувати власний успішний проєкт і досягти фінансової незалежності.

Де знаходиться Центр Біржових Технологій

ЦБТ (Україна) має кілька офісів, розташованих у містах Київ, Львів та Одеса. Там можна проходити очне навчання, але якщо ви живете далеко від них, не варто засмучуватися. Як вже було зазначено, записатися та пройти курс CBT Belastium можна і онлайн, тому для цього зовсім не обов’язково навіть виходити зі свого дому.

Щоб записатися на навчання, вам потрібно завітати на офіційний сайт компанії Центр Біржових Технологій, де обрати відповідний курс. Поряд з ним можна буде знайти детальну інформацію про сам курс, а також форму запису на нього. Після заповнення форми з вами обов’язково зв’яжеться менеджер компанії та розкаже про всі подробиці проходження навчання. Всім своїм клієнтам Центр Біржових Технологій пропонує перший урок повністю безкоштовно, який дає можливість краще зрозуміти, що саме в ньому вивчається та яка програма підійде саме для вас. Отже, можна зробити висновок, що курс CBT Belastium є комплексною навчальною програмою, яка дозволяє стати професіоналом в галузі трейдингу та фінансових ринків. За допомогою цього курсу ви зможете оволодіти ключовими навичками, необхідними для успішної торгівлі на ринках, а також навчитися управляти власним капіталом. Навчання в ЦБТ має кілька переваг, включаючи доступність онлайн та в офісах компанії, різноманітність курсів (включаючи базовий та просунутий рівні) та можливість вибору між груповими та індивідуальними заняттями. Відгуки про CBT Belastium свідчать, що цей курс відкриває великі можливості для тих, хто бажає розвиватися у сфері трейдингу та будувати власний бізнес на інвестиціях.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...