У Краснолуцькій, Лютенській та Петрівсько-Роменській громадах не облаштували жодного пляжу

Поділитися новиною

На Полтавщині до купального сезону облаштовують рятувальні пости. Наразі відкрили 22. З них 10 у Кременчуцькому районі, 6 у Полтавському, 4 у Миргородському та 2 у Лубенському. Пости продовжують облаштовувати.  

Про культуру й безпеку поводження на воді в місцях масового відпочинку та запобігання негативним наслідкам розповів директор Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської ОВА Олександр Чалий під час апаратної наради 29 травня.

“Відповідно до плану основних заходів цивільного захисту Полтавської області на 2023 рік в області проводиться робота з встановлення попереджувальних знаків про заборону купання в невстановлених місцях, створення сезонних рятувальних постів, обстеження дна акваторії загального користування та інших пляжів”, – розповів Олександр Чалий.

За словами директора Департаменту з питань цивільного захисту, жодного пляжу загального користування не облаштовано у таких громадах: Новогалещинська селищна, Оболонська сільська територіальна громада у Кременчуцькому районі; Чорнухинська селищна ТГ у Лубенському районі; Комишнянська, Краснолуцька, Лютенська, Петрівсько-Роменська ТГ у Миргородському районі; Великорублівська, Коломацька, Мартинівська, Ланнівська, Михайлівська, Новоселівська, Терешківська та Котелевська ТГ у Полтавському районі.

Загалом на Полтавщині 247 місць відпочинку на воді. З них 107 – пляжі загального користування, 27 – пляжі дитячих оздоровчих таборів та 113 – стихійні пляжі.

“БМ”

Фото “БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...