We-Vibe: як використовувати вібратор?

Поділитися новиною

We-Vibe – це один з найпопулярніших вібраторів для пар. Він призначений для стимуляції клітора та Г-точки одночасно під час статевого акту, що може призвести до більш інтенсивних оргазмів для обох партнерів. Далі ми розкажемо як правильно використовувати вібратор We Vibe, щоб отримати тільки задоволення.

Поради з використання вібратора

Пропонуємо поради як використовувати вібратор We-Vibe:

  1. Зарядіть вібратор перед використанням. Для цього підключіть його до зарядного пристрою та зачекайте, доки він повністю не зарядиться.
  2. Переконайтеся, що We-Vibe відповідає вашому розміру та формі. Він має дві частини, які потрібно вставити одну за одну: одна вставляється в вагіну, а інша розташовується ззовні, на кліторі.
  3. Застосуйте водну базову лубрикант на вібратор та на ваші геніталії для більш комфортного введення вагінальної частини We-Vibe.
  4. Вставте вагінальну частину We-Vibe в свій вагінальний канал. Для цього розташуйте її так, щоб один кінець був спрямований до передньої стінки вашої вагіни, де знаходиться Г-точка. Другий кінець повинен виступати з вагіни, розташовуючись на кліторі.
  5. Підключіть вібратор до дистанційного керування. Воно дозволить вам включити, вимкнути та налаштувати інтенсивність вібрації We-Vibe.
  6. Почніть статевий акт з вашим партнером. Вібрація від We-Vibe допоможе збільшити стимуляцію клітора та Г-точки, що може призвести до неймовірних оргазмів для обох партнерів.
  7. Після використання We-Vibe ретельно його очистіть та покладіть у коробку для зберігання.

Доповнити сексуальні ігри можна наручниками зі сторінки https://aaaa.in.ua/bdsm/fiksatory1/naruchniki-ponozhi/, які продаються в секс-шопі No Taboo онлайн.

Інші рекомендації

Пропонуємо ще кілька рекомендацій:

  1. Встановіть режим вібрації

We-Vibe має кілька режимів вібрації, які можна вибрати за допомогою кнопок на пульті керування. Ви можете вибрати один з 10 доступних режимів або використовувати режими, які створені користувачами і доступні в додатку We-Connect.

  1. Регулюйте інтенсивність вібрації

Якщо вам потрібна більш м’яка або сильна вібрація, ви можете використовувати пульт керування, щоб регулювати інтенсивність вібрації. Призначенням пульта керування є вмикання і вимикання вібрації, зміна режиму вібрації і зміна інтенсивності вібрації.

  1. Насолоджуйтеся

Як тільки ви налаштуєте We-Vibe відповідно до ваших бажань, можна починати використовувати його для задоволення. Забезпечте собі комфортне середовище, розслабтеся і насолоджуйтесь стимуляцією точки G, клітора або обох разом. Ви можете використовувати його самостійно або з партнером для більшої насолоди.

We-Vibe – це потужний та ефективний вібратор для стимуляції точки G та клітора. Він має кілька режимів вібрації та інтенсивності, які можуть задовольнити різні потреби користувачів. Для найкращого результату використовуйте вібратор зі змащенням на водній основі та регулюйте інтенсивність вібрації, щоб досягти найбільш комфортної та задовільної стимуляції.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...