Дитячі ліжка: основні різновиди та критерії вибору

Поділитися новиною

Для дитини будь-якого віку дуже важливим є здоровий сон. Багато в чому він залежить від того, наскільки правильно вибране дитяче ліжко. В Україні купити меблі такого типу можна у багатьох спеціалізованих магазинах. Однак найкращий вибір вам запропонують в інтернет-магазині RoomDepot. У його каталозі представлена продукція найкращих сучасних виробників на найпривабливіших умовах. А спеціалісти компанії допоможуть зробити гарантовано правильний вибір.

Як правильно вибрати і де купити дитяче ліжко?

При виборі таких меблів важливо враховувати багато актуальних критеріїв. Насамперед це вік дитини. Також перед тим, як купити дитяче ліжко, в каталозі інтернет-магазину потрібно проаналізувати пропоновані моделі, матеріали, форми та інші характеристики виробів.

Ліжечка для новонароджених

Такі меблі повинні дихати. Тобто матеріалом їх виготовлення має бути натуральна деревина. В інтернет-магазині RoomDepot пропонуються вироби з буку вільхи, дуба, сосни та якісного ДСП. Окрім того:

  • Важливо, щоб у такому ліжечку можна було регулювати висоту спального місця та огородження у міру підростання малюка. Адже коли він почне підніматися на ніжки, то може випасти з ліжечка через низькі бортики.
  • Для невеликого приміщення можна замовити ліжечко, в якому в нижній частині передбачені ящики для одягу, іграшок та білизни дитини. Так можна раціональніше організувати простір дитячої кімнати.
  • Для сповивання дитини потрібна спеціальна поверхня. А коли він підросте, йому знадобиться столик для ігор та дитячої творчості. Це все може становити спільну конструкцію з ліжечком. Це так звана трансформери — зручні та практичні меблі.
Ліжко двоярусне Дісней Мікс Меблі 80х200 см Горіх темний

Ліжко для дитини від 3 років

  • Хоча в такому віці малюк більш самостійний, але спальне місце для нього має бути обладнане бортиками. Тим більше, якщо мова йде про складну конструкцію. Адже представлені на даному сайті дитячі ліжечка замовити можна одно- та двоярусні. Також є двоспальні моделі, що передбачають можливість сну у першому ярусі двох дітей або батьків з дитиною.
  • Діти люблять, щоб їхні речі виглядали яскраво та привабливо. Для цього сучасні виробники пропонують вироби у вигляді машинки, будиночка з ігровим простором. Дітям неодмінно сподобається конструкція зі сходами, бортиками, балдахіном, затишною конструкцією над головою, ігровим простором з тканинною ширмою, м’якою спинкою, оригінальним узголів’ям та іншими особливостями дизайну.
  • Розмір ліжка також надзвичайно важливий. Дитина повинна мати можливість вільно розкинутися на ліжку, щоб їй нічого не заважало комфортно спати. Вважається, що за довжиною та шириною має бути мінімум по 50 см запасу з усіх боків. Але не рекомендується вибирати ліжко про запас. Адже воно може просто не витримати рухливих розваг дитини. Та йому й незатишно буде спати на надто великому ліжку.

Якщо вам потрібно вибрати та замовити дитяче ліжко, у каталозі інтернет-магазину компанії RoomDepot ви знайдете найкращі на сьогодні варіанти.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...