Лазерна епіляція: правила та особливості процедури

Поділитися новиною

Лазерна епіляція – одна з найбільш популярних процедур не тільки серед жінок, але і чоловіків. Якщо вона проведена правильно, це дозволяє швидко припинити зростання небажаного волосся на тілі. Метод простий, необхідно провести кілька процедур (повторна – лише за 1,5-2 міс.). Процедуру можна проводити практично на будь-якій ділянці тіла. Однією з головних її переваг є мінімальна кількість протипоказань, але при цьому краще ознайомитись з особливостями лазерної епіляції, вирушаючи на процедуру. Вона може проводитися декількома видами апаратів: діодними та неодимовими, рубіновими або олександритовими, QOOL. Фахівці можуть підібрати перевірені апарати для лазерної епіляції та інших косметологічних процедур https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/.

Особливості процедури, які мають знати клієнти

Однією з найефективніших, безпечних процедур, які дозволяють швидко прибрати зайві волоски на тілі, є лазерна епіляція. Якщо є бажання відчути її результат, необхідно знати головні нюанси.

  • Відчуття болю під час проведення процедури мінімальні. Можливі лише легкі неприємні відчуття (залежить від чутливості шкіри). Практично не залишає подразнень на шкірі.
  • Якщо клієнт відчуває дискомфорт під час процедури, фахівець легко прибере його, використовуючи спеціальні засоби для охолодження (гелі).
  • Процедура безпечна для будь-якої ділянки на тілі, але найчастіше обробляють зону пахв, область бікіні, ділянки на обличчі, видаляють волоски на руках та ногах.
  • Ефект процедури помітити можна швидко, навіть якщо дрібні волоски і залишилися, вони через кілька днів випадуть самостійно, а шкіра буде гладкою і приємною на дотик.
  • Лазерне видалення волосся – одне з найефективніших, але однієї процедури не вистачить. Для повноцінної обробки ділянки в середньому потрібно 4-5 процедур, які проводять кожні 5-6 тижнів. В MedicaLaser до кожного клієнтав цьому питанні підходять індивідуально.
  • Врахувати, що ситуації, коли лазерна епіляція протипоказана, все ж таки є. Так, фахівці зазвичай відмовляються працювати з клієнтами, які страждають на онкологічні захворювання, цукровий діабет або епілепсію. Не рекомендовано відвідувати спеціаліста в момент прояву інфекційних та дерматологічних проблем, при захворюваннях крові та туберкульозі. До умовних протипоказань можна віднести період вагітності, проходження гормональної терапії при прийомі деяких препаратів (це питання фахівець повинен уточнити).
  • Зверніть увагу, що побічні ефекти проявляються рідко. Це можуть бути легкі сліди набряків чи опіків, фолікуліт чи пігментація.

Якість та ефективність процедури залежить не тільки від роботи спеціалістів, але й того, як клієнт підготувався. Суворі правила підготовки перед процедурою не потрібні, але все ж таки варто врахувати кілька нюансів. За 10-14 днів до епіляції не рекомендовано відвідувати солярій чи засмагати на пляжі. На зону, яка оброблятиметься, не наносити автозасмагу чи пілінги на хімічній основі. За 3 дні до процедури та протягом 3 днів після неї не обробляти шкіру тоніками або іншими засобами на спиртовій основі. Влітку використовувати сонцезахисний крем. Такі ж рекомендації будуть актуальними після лазерної епіляції. Необхідно обмежити відвідування лазні або сауни. Особливості підготовки можуть відрізнятися залежно від ділянки, що обробляється, і апарату, який використовується для епіляції. Щоб отримати максимальний ефект, слід уважно підходити до вибору спеціаліста. Перед процедурою він має вказати всі нюанси та особливості підготовки.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...