Укртелеком: як поповнити особовий рахунок по номеру телефона з картки

Поділитися новиною

Погодьтеся, що наше життя стало дуже прив’язане до технологічних благ. Інтернет забезпечує роботу, відпочинок з розвагами у вигляді перегляду серіалів чи баталій в улюблених онлайн-іграх. Крім того, дуже розповсюджена практика, коли провайдери, зокрема Укртелеком, ще й дають доступ до інтерактивного телебачення.

Але всі ці бонуси залежать від справедливого правила: хочеш користуватися – плати. І ця ситуація є не лише забаганкою постачальників послуг. Вона для них – змога покращувати сервіс та обслуговувати клієнтів на найвищому рівні. Тому сьогодні ми розберемо, як себе не обділяти тим задоволенням, яке надає Укртелеком.

Телекомунікаційна компанія Укртелеком Україна

Укртелеком – досить давній і найбільший гравець ринку. Під «владою» оператора фіксованого зв’язку всі регіони нашої держави. Якщо ви ще не приєдналися до списку «укртелекомівців», то саме час. Бо тут в одному місці можна знайти:

  • Для звичайних мешканців: телефонію, інтернет, ТБ.
  • Для представників бізнесу: інтернет, телефонію, хмарну АТС, дата-центр, віртуальні приватні мережі, способи організації гарячих ліній, захист серверів від атак з великою кількістю запитів.

За швидкістю інтернету Укртелеком пропонує варіанти тарифів на 100 та 200 мегабіт за секунду, а також 1 гігабіт за секунду. Інтерактивне телебачення пропонується у вигляді «Омега ТВ» або ж «Мегого». Телефонія передбачає необмежені місцеві розмови та регламентовану кількість хвилин на міжміські дзвінки, SIP-телефонію та виклики на мережі мобільних операторів.

Як поповнити особовий рахунок Укртелеком по номеру телефона з картки

Найшвидший спосіб поповнення особового рахунку – використання можливостей платіжних систем. Можно набрати запит в Google – “Укртелеком оплата по особовому рахунку” або якщо жодного разу не стикалися з таким сервісом, то краще оберіть EasyPay. Платформа працює з 2007 року і на поточний момент зарекомендувала свій рівень надійності. Ресурс дозволяє проводити взаємодію як не зареєстрованим користувачам, так і тим, хто вирішив завести акаунт. Для цього слід заздалегідь підготувати банківську картку з достатньою сумою та пройти по крокам:

  • На головній сторінці сайту обрати пункт з мобільними операторами.
  • Серед усіх запропонованих варіантів обрати Укртелеком.
  • Ввести номер телефону.
  • Зазначити сплату потрібну суму.

Перед тим, як клікнути по заповітній кнопці «Продовжити», потрібно перевірити всі внесені дані. За їх безпеку навіть і задумуватися не треба, оскільки EasyPay застосовує найновішу технологію захисту кожного платежу. Не тільки у категорії постачальників подібних послуг.

Мінімальна сума поповнення – 1 гривня. Максимальна – майже 5 тисяч гривень за одну транзакцію. У випадку реєстрації система збереже квитанцію до особового кабінету. Крім того, у ньому ж можна налаштувати регулярні перекази. Нарахування грошей на особовий рахунок миттєве.

У рідкісних випадках процедура може займати кілька днів (за банківськими мірками). Поповнення за номером телефону – найпростіше. Ще допускається змога введення особового рахунку. Але цей сценарій для любителів задачок з зірочками. Його потрібно або запам’ятати, або записати.

До речі, якщо ви з особистих причин не змогли виконати перераховані дії через комп’ютер або мобільний телефон, то не біда. У EasyPay є сітка терміналів по всій країні. Найближчий дуже легко знайти на інтерактивній мапі. Цифри на ній означають кількість терміналів у певному районі.

Залишок у такому випадку, при поповненні великими купюрами, можна використати на власний розсуд. Внутрішня система зробить тематичні підказки. Поповнення у потрібний час – це найважливіша дія людини, яка цінує діджитал-вміння свої та близьких.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...