Зодіак з характером: яким знакам не можна носити срібло та золото

Поділитися новиною

Якість та кількість прикрас із дорогоцінних металів завжди вважалася показником фінансового благополуччя. Модні каблучки, сережки та браслети допомагають підкреслити створений образ, відчути впевненість у собі, виявити смак та привабливість.

Перед багатьма модницями часто постає питання: краще купити сережки золоті чи срібні? А каблучки та браслети? Що робити, якщо зовні приваблива прикраса в процесі носіння викликає незрозумілий дискомфорт? Відповіді спробували надати езотерики, астрологи та інші фахівці, які вивчають тонкі матерії.

Прикраси із золота

Золоті каблучки, сережки та ланцюжки красиві та витончені, і привабливі як інвестиція. Однак астрологи стверджують, що носити їх можна далеко не всім: у деяких знаків зодіаку прикраси можуть негативно вплинути на енергетику.

Ідеальним варіантом каблучки та сережки із золота стануть для Овнів, Тельців та Левів. Представникам цих знаків корисно носити золоті вироби, адже шляхетний метал для них виконує роль оберегу.

Допустимим вибором такі прикраси стануть для:

  • Близнюків;
  • Стрільців;
  • Водоліїв;
  • Козерогів;
  • Скорпіонів.

Вплив золота на ці знаки не надто виражений, але періодично каблучки та ланцюжки доведеться знімати. Якщо цього не робити і носити золоті прикраси постійно, може виникати головний біль і відчуття незрозумілого дискомфорту.

Для яких знаків золото небезпечне

Є чотири знаки, яким золоті вироби слід одягати якнайрідше:

  1. Риби. Представники цього знака мають чутливу енергетику, тому астрологи рекомендують для них прикраси зі срібла, у тому числі й позолочені. Останній варіант стане певним компромісом.
  2. Діва. Люди, народжені під цим знаком, часто схильні до критики і мають досить жорсткі риси характеру. Золото — вогненний метал, він лише розпалюватиме не надто хороші якості Діви. Щоб уникнути неприємного впливу, варто віддати перевагу прикрасам з міді, срібла або олова, які виглядають красиво і незвичайно.
  3. Терези. Представникам цього знаку рекомендуються бронзові прикраси: метал є для них оберегом. Золото для Терезів шкідливе, тому що порушує природний рух енергії по організму.
  4. Рак. У цьому випадку ситуація схожа на Риб: золото послаблює організм Раків, тому його краще замінити сріблом.
Vo3CcJFSxL902Ms01RHi4-YJ2liOx2TW1zbhSRNwnqtJ094SZYKGRoA1cXGFP_VxHJU-gwNeNn7ujv9MUexfUF2LCg_c0FPrtmM9GmDOyNmDMvvp3DBhhpY1oLixRnR6gM8_9VJaPFG7Tg6mIjEbJHU

Прикраси зі срібла: кому не варто їх носити

Може здатися, що через м’який «місячний» вплив на організм, срібло підходить всім, проте це не так. Є кілька знаків зодіаку, яким астрологи не рекомендують носити його категорично. До них відносяться:

  • Леви;
  • Стрільці;
  • Овни.

Срібні прикраси мають на представників цих знаків негативний вплив і притягують невдачі.

Тельцям, Козерогам і Дівам до цього металу слід ставитись з обережністю та носити срібло з перервами у кілька днів. А ось Риби та Раки почуваються у своїй стихії: каблучки, сережки та ланцюжки зі срібла стануть для них справжнім енергетичним раєм.

Вірити у такі твердження чи ні, кожен вирішить сам. Сучасні дизайнери пропонують знакам зодіаку “енергетичний компроміс”. Сьогодні у тренді прикраси, виконані у змішаній техніці, із золота та срібла одночасно. Крім того, що це просто дуже красиво, ймовірно, такі вироби будуть нейтральними в енергетичному плані та підійдуть усім, незалежно від знаків зодіаку.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...