Як вибрати ліжечко, щоб малюк почувався комфортно?

Поділитися новиною

Коли народжується малюк, перед батьками постає безліч завдань. І вибрати ліжечко – одне з них. Цей елемент інтер’єру повинен сприяти комфортному сну малюка, а також відкривати батькам комфортні умови для догляду за дитиною. Щоб вибрати ліжечко, яке б відповідало індивідуальним потребам, оформляйте замовлення в інтернет-магазині “Світ Матраців”. Дитячі ліжка в Харкові представлені в каталозі у великій різноманітності.

xZK9vfk7qwet1Ucg-_JnMgJSD6IKZhvojPlj8i7w8GZFCdf8VpmEOxG1EsjuPlHouEAWqvHcMJt66vbEwRoaXQkWv3KoTCsRbv6V0lgFS1_Lagbp-y1HSnpHHS2qsLX7ZAFVmIYKjCagloWL-L5Gu64

Рекомендації щодо вибору

Щоб підібрати найкраще спальне місце, проаналізуйте такі характеристики:

  • розмір;
  • матеріал;
  • дизайн і стиль;
  • безпека конструкції;
  • вартість моделі та надання гарантій.

Якщо дитяча кімната невелика за розміром, або ліжечко стоятиме в спальні батьків, то габарити відіграють важливу роль. Також цей елемент меблів має відповідати віку дитини. Це можуть бути як маленькі ліжка для немовлят, так і односпальні для дітей від 3 років і полуторні для підлітків.

Для дитини краще вибирати моделі з натурального дерева. Цей матеріал не має жодних агресивних компонентів у складі, тому не завдає здоров’ю малюка шкоди. Такі моделі прослужать протягом тривалого часу, оскільки відрізняються високою міцністю.

Але якщо не готові платити за натуральне дерево, що коштує найдорожче, то розгляньте варіанти з ДСП. Великий вибір моделей дасть змогу підібрати як яскраві та незвичайні дизайни, так і природні натуральні відтінки.

Якщо зупинитися на другому варіанті, то купіть дитяче ліжечко, візуально схоже на натуральне дерево. Головне перед покупкою перевірити сертифікати якості, що підтверджують відсутність використання агресивних хімічних речовин під час виготовлення.

Дизайн і безпека

Краще обирати модель, не ускладнену декоративними елементами. Маленька дитина може пошкодитися об них та інше. Щоб дитина швидше засинала, зупиніться на простих пастельних відтінках. До того ж таке ліжечко має чудовий вигляд у будь-якому інтер’єрі.

Щоб убезпечити малюка, зверніть увагу на безпеку конструкції. Ліжечко має бути на такій висоті від підлоги, щоб дитина могла легко залізти на ліжко і спуститися з нього без допомоги дорослих.

Якщо обираєте модель для зовсім маленьких, то конструкція повинна мати високі бортики, щоб дитина випадково з неї не випала.

uDxQVTf6rTt1WEM9DnVJuE0SkA0pjKOaT_bpSx8Hb_tsq_oRtE9Hj-_Dj5irRHu9WI6i1c_jXvzWKPLjPxsARVSUY3ksLa6V3YGhQCbmotNlYGtKnXkmzN4m-qf4NtN3uO7xcoz2K3cHpQYT6EAod6M

Вартість і гарантії

Ціна на дитячі ліжка може варіюватися залежно від його розміру, матеріалу виготовлення та дизайну. Дитячі ліжка з дерева або металу дорожчі, ніж із ДСП, оскільки ці матеріали розкішніші на вигляд і міцніші.

На вартість впливає також бренд, який додатково надає гарантії якості.

Вибір дитячого ліжка – індивідуальний процес, що залежить від потреб і вподобань кожної дитини та її батьків. Щоб легко вибрати модель, яка відповідатиме всім вимогам, робіть замовлення в інтернет-магазині “Світ Матраців”. На сайті регулярно оновлюється асортимент новими моделями. А вибрати в каталозі найкращу допоможуть численні фільтри та допомога консультанта.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...