Як зв’язатися з оператором Укртелеком?

Поділитися новиною

Укртелеком – національна компанія, що надає багато послуг по всій країні. Користувачі постійно звертаються до провайдера для розв’язання термінових і поточних ситуацій. Щоденно фахівці опрацьовують майже 16 000 запитів. 

Як подзвонити з мобільного чи стаціонарного?

Проблеми оплати та нарахування, не працює телефон чи радіоточка, відсутній інтернет, консультації з приводу тарифів – з такими питаннями найчастіше звертаються до спеціалістів Укртелеком. Гаряча лінія працює цілодобово в автоматичному режимі. Тобто можна прослухати інформацію, користуючись голосовим меню. 

Для дзвінків з мобільних та стаціонарних телефонів введено єдиний номер 0800-506-800. Розмови в межах України не тарифікуються. Апарати фіксованого зв’язку можуть не мати функції переходу в тоновий режим. Взаємодія з віртуальним помічником відбувається за допомогою голосу.

Як зателефонувати живому оператору?

Однак не всі проблеми можна розв’язати за допомогою завчасно підготовлених відповідей. Багато ситуацій потребують втручання фахівця:

  1. Наберіть номер контакт-центру з 8.00 до 20.00.
  2. Чітко відповідайте на поставлені запитання, обираючи «Так» або «Ні».
  3. Після з’ясування мети звернення, вас з’єднають з оператором служби підтримки.
  4. Для звернення щодо несправності телефону виділено окрему лінію 0800-506-508.

Альтернативні способи зв’язку

Укртелеком також розробив декілька додаткових каналів для абонентів:

  1. Регіональні центри обслуговування, які функціонують у кожній області. Можна зателефонувати на місцевий номер, домовитися про візит у визначений час. Всі контакти відділень розміщені на сайті провайдера.
  2. Однойменні чат-боти компанії у месенджерах Viber і Telegram.
  3. Приватні повідомлення офіційної сторінки Facebook.
  4. Електронне звернення на порталі провайдера через e-mail.

Фахівці оперативно опрацьовують запити та однаково консультують на всіх комунікативних майданчиках.

Як оплатити послуги Укртелеком?

Працівники компанії наголошують на необхідності своєчасної та повної оплати. Це забезпечує якісний зв’язок, швидкісний інтернет, можливість проводити ремонтні роботи та відновлювати пошкоджені мережі. 

Погасити квитанції за телефонію та інші послуги зручно на сайті iPay.ua разом з іншими комунальними платежами. Для оплати не потрібні реквізити й особисті дані. Знадобиться тільки номер телефону Укртелеком та банківська картка Visa, MasterCard, Простір:

  1. Перейдіть на сторінку оплати https://www.ipay.ua/ua/bills/oplata-ukrtelekom-online або знайдіть оператора через пошук, або в Каталозі послуг – Телефонний зв’язок.
  2. Вкажіть номер.
  3. Перевірте суму чи впишіть іншу.
  4. Введіть повні дані картки. Якщо користуєтесь електронними гаманцями Apple Pay/Google Pay, сплатіть одним з них.
  5. Підтвердьте операцію та завантажте чек.

Гроші зараховуються практично миттєво. Ви можете авторизуватися на сайті та зберегти платіж в шаблонах для економії часу під час наступних оплат.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...