Premier Palace Hotels — на волонтерському фронті!

Поділитися новиною

2022 рік об’єднав українців як ніколи. 24 лютого безжальний та підступний ворог розпочав повномасштабне вторгнення на територію нашої держави. Назвавши свої дії «спєцопєрацією», метою якої, в тому числі була і «денацифікація» України. Втім, сталося навпаки. Українців накрила хвиля патріотизму: люди масово почали відмовлятися від російської мови у спілкуванні, жовто-сині речі та національні мотиви стали модним трендом, а згуртованість народу досягла апогею. Незнайомі люди потягували один одному руку допомоги, пораненим бійцям здавали кров, а донати на ЗСУ сипалися з усіх куточків нашої планети. 

Не залишився осторонь і соціально-відповідальний бізнес. Підприємці віддавали армії свої автівки, допомагали грошима, купували зброю та амуніцію, організовували гуманітарні штаби. Перший український готельний оператор Premier Hotels and Resorts став до лав волонтерського полку з перших днів великої війни. Керівники мережі разом зі співробітниками залучили усі можливі ресурси, аби наблизити нашу перемогу: об’єднали зусилля, підключили міжнародних партнерів та переформатували роботу під потреби воєнного часу.  

Прем’єр Палас: готелі, які протистоять ворогу

Після повномасштабного вторгнення військ рф часу на роздуми не лишилося. Кожна хвилина була на вагу золота. Керівники готелів першочергово забезпечили безпеку своїм клієнтам:

  • укріпили вікна;
  • облаштували бомбосховища з запасом питної води та їжі;
  • посилили охорону;
  • провели навчання з персоналом по наданню першої медичної допомоги. 

І одразу після цього почали розробляти заходи, що змогли б допомогти українцям здолати ворога. Один з європейських акціонерів Premier Palace Hotels ВІліс Дамбінс, згадуючи події 24 лютого, наголосив, що їхня команда змогла швидко зорієнтуватися у критичні часи: «Серед першочергових завдань – у нас був план: чим ми прямо зараз можемо допомогти армії та країні в цій складній ситуації. Бо кожен з нас зараз повинен не лише добре виконувати свою роботу, а й допомагати країні». 

Так, вже майже 10 місяців поспіль: 

  1. Premier Palace Hotel в Києві безкоштовно розміщує журналістську спільноту з усього світу, закупає продукти, засоби гігієни та теплий одяг столичним рятувальникам, нацгвардійцям, бійцям ТРО, співпрацює с Товариством Червоного Хреста в Україні з питань організації харчування ЗСУ та тимчасово переміщених осіб. 
  2. Premier Hotel Dnister у Львові надає приміщення для розміщення благодійного фонду «Із янголом на плечі», облаштував у конференц-залі хостел для біженців, передав один поверх номерного фонду для потреб ВПО. 
  3. Premier Hotel Odesa допомагає із приготуванням їжі для місцевого загону ТРО та розміщує представників ЗМІ, які висвітлюють події у південному регіоні України. 
  4. Premier Hotel RUS в столиці приймає лікарів, що їдуть до України з Європи, аби надавати кваліфіковану допомогу нашим пораненим бійцям та цивільним, які постраждали від ракетних обстрілів. 

Окрім цього мережа Прем’єр Палац лише за перші півроку російської агресії перерахувала понад 60 мільйонів гривень благодійних внесків, що пішли на підтримку армії, переселенців, медиків та волонтерів. 

Рис.1. Допомога мережі готелів Premier українцям

Команда Premier International також звернулася із закликом про допомогу до своїх латвійських друзів, адже серед засновників компанії — громадяни цієї країни Балтії. А дружина ВІліса Дамбінса, як керівник фонду дитячої лікарні в Ризі, взяла опіку над сотнями маленьких українців. Пані Лієне Дамбіна особисто допомагає сім’ям біженців з дітьми, які опинилися у Латвії: шукає житло, розв’язує побутові проблеми, оплачує послуги, що не надаються державою.

Не побоялися співробітники Premier Hotels and Resorts зустрітися із ворогом віч-на-віч. Чоловіки та молоді хлопці, що працювали в команді, вирішили захищати нашу країну у лавах ЗСУ. Від керівництва готелів мужнім героям надається постійна підтримка у закупівлі необхідного на фронті коштовного обладнання, зокрема, тепловізорів. 

Як мережа Прем’єр Палас бере участь у благодійних заходах

Сучасна інфраструктура готельних комплексів, професійне обслуговування та розташування будівель в центрі міста дозволила команді Premier Hotel Group приймати в себе на території різноманітні благодійні акції та виступати партнером у соціальних ініціативах.

  1. З 22 липня по 2 вересня у київському Прем’єр Палаці проходила виставка «Baranovsky. Ukraina. Діти», організована БФ «Неминуча Перемога» разом з українським митцем та воїном Андрієм Барановським. Захід завершився благодійним аукціоном, на якому продали 17 картин маленьких художників та 1 шедевр майстра. Гроші спрямували на розбудову Міжнародного дитячого реабілітаційного центру творчості і науки України. 
  1. Команда готелю «Дністер» стала партнером благодійної виставки «Херсонщина – це Україна». Продаж картин приніс кошти для звільнення українського Півдня. 
  2. У дзеркальній студії столичного Premier Palace Wellness Club проходять заняття з йоги, прибуток від яких спрямовується підрозділам ЗСУ, що боронять Харківщину. 

В рамках благодійних ініціатив команда мережі готелів Premier також розміщує у своїх номерах творчі колективи, митців, міжнародні делегації, організовує виїзні кейтеринги та надає мальовничі куточки закладів для проведення зйомки патріотичних фотопроєктів. 

Благодійний аукціон «ARTгенератор» у готелі «Дністер»

Енергетична криза, спричинена ракетним терором країни-агресора, позначилася як на бізнесі, так і на пересічних українцях. Нам довелося вчитися жити у темряві, економити електрику та запасатися альтернативними засобами освітлення та живлення. Тож, одним з масштабних заходів, який підтримала команда Premier Hotels, став аукціон «ARTгенератор». Подія відбулася 18 листопада в новому GRAND HALL львівського готелю «Дністер». Організатором виступив благодійний фонд «Із янголом на плечі». 

Метою аукціону було зібрати кошти на 10 генераторів для ЗСУ. У якості лотів виступили витвори понад 43 відомих українських художників та митців.

Вишуканими стравами гостей заходу пригощали шеф-кухарі готелю «Дністер». Музичну атмосферу створювали театр танцю «Життя» та гурт «Медоркестра». Для всіх бажаючих місцеві волонтери організували майстер-клас з плетіння маскувальних сіток.  

Від початку організатори розраховували зібрати 450 тисяч гривень. Але лоти настільки сподобалися учасникам аукціону, що за них вдалося виторгувати майже вдвічі більше! На теплу справу згенерували понад 840 тисяч гривень! І перша партія генераторів вже прибула на склад фонду та чекає на відправлення на фронт. 

Благодійний вечір в підтримку ЗСУ разом з VIVA!

А вже за тиждень — 25 листопада — центром благодійності став київський готель «Прем’єр Палас». В його стінах пройшов вечір на підтримку ЗСУ, організований зірковим медіабрендом Viva! за підтримки БФ «ЕСФІРЬ». На заході збирали кошти на засоби зв’язку та камери з зумом для спостереження для в/ч А5750. 

Серед унікальних лотів, що розігрувалися на аукціоні були:

  • картина відомого українського мураліста Андрія Ковтуна, присвячена запорізькому льотчику;
  • етнічні піджаки та сорочки;
  • лімітоване видання односолодового віскі;
  • головка витриманого сиру вітчизняного виробництва.

На гостей благодійного вечора також чекала дегустація українських та європейських вин і фуршет у лобі-барі готелю BAR 1909, дефіле українського преміального бренду одягу 24ethno_avenue, виступ співачки LidaLee та музичне супроводження від DJStarkov.

Premier Palace Hotels триматиме волонтерський фронт доти, доки у цьому буде потреба, кажуть керівники мережі. Робитимуть все, що в їхніх силах: від щоденного готування обідів для військових до організації великих благодійних заходів. Як зазначив генеральний директор київського готелю “Прем’єр Палац” Олександр Буй: «Гадаю, нині, під час війни, українці вкотре продемонстрували світові, як багато в нас сили духу, емпатії, як ми вміємо ефективно об’єднуватися, щоби творити маленькі та великі вчинки за непростих обставин».

LIVE OFFLINE
track image
Loading...