Кілька причин придбати планшет xiaomi Pad 5 для роботи та навчання

Поділитися новиною

Значна кількість школярів знаходяться на дистанційному навчанні, тому використовують сучасні електронні прилади. Найзручніше використовувати для навчання ноутбук, проте за його відсутності чудовим вибором стануть планшети xiaomi, які відомі завдяки своїй низькій вартості та акумуляторам, з високою ємністю.

Чим планшет xiaomi Pad 5 здивував користувачів?

У 2021 році компанія xiaomi випустила легендарний планшет xiaomi pad 5, яких здивував користувачів доступною вартістю та величезною кількістю функцій, які характерні для досить дорогих пристроїв. До цього часу обирати доводилося між дуже дорогим iPad та середнячком galaxy tab. Компанія xiaomi спромоглася здивувати користувачів, створивши сучасний планшет.

Технічні характеристики планшету xiaomi Pad 5:

  • Потужний чипсет snapdragon, а також сріблястий корпус, який виглядає дуже дорого.
  • Розробники подбали про чудову якість звуку, встановивши dolby atmos. Для покращення зображення, доповнили екран підтримкою dolby vision.
  • Не дивлячись на доступну вартість, планшет виглядає досить дорого та стильно. Компанія подбала про потужність виробу, тому наразі є можливість завантажувати сучасні ігри, які чудово працюють, навіть на високих налаштуваннях.
  • Діагональ цієї моделі складає 11 дюймів, чого достатньо для дистанційного навчання та цікавого проведення часу. Оперативна пам’ять складає 6 Гб.
  • Для чудового звуку існує чотири динаміки, які дозволяють відчувати себе наче в кінотеатрі. Планшет підтримує wi fi, а також має можливість використання додаткової гарнітури чи доповнень, у вигляді миші, клавіатури, які можна під’єднати, використовуючи bluetooth. Оперативна система такого прикладу mi, на базі 11 android.

Переваги використання планшету xiaomi Pad 5 для роботи та навчання

Використовуючи цей планшет, можна сміливо під’єднати стілус, який спрощує роботу. Зарядити пристрій можна, використовуючи бездротову магнітну зарядку, яка знаходиться всередині планшета. Розробники xiaomi подбали про своїх користувачів та розробили чохол-клавіатуру, яка закріплюється на поверхні планшету з використанням магнітних контактів. Недорогий планшет перетворюються у зручний нетбук, який можна сміливо використовувати для роботи та навчання.

Використовуючи зарядний пристрій, який постачається в комплекті з планшетом, зарядити техніку можна за 2 год на 100%. Планшет виглядає дуже стильно завдяки невеликим рамкам однієї товщини по всьому периметру пристрою. Задня частина планшета виготовляється з матового пластику, який дуже нагадує скло або алюміній. Товщина планшета менше 7 мм, що актуально для сучасних смартфонів.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...