В чому основні переваги кутових кухонь?

Поділитися новиною

Під час меблювання кухонної зони головним чинником є збалансування таких якостей, як практичність, функціональність та дизайн. Дуже важливо створити затишну функціональну зону, яка б з однієї сторони спонукала до зорового комфорту, а з другої – надавала б відповідний до наших потреб інструментарій. При облаштуванні сучасної кухні найкращим рішенням вважається готовий гарнітур. А якщо приміщення невелике за площею, справжньою знахідкою стане кутова Г-подібна кухня.

Які є кутові кухні?

Більшість характеристик кутових кухонь повністю збігається з параметрами звичайного прямокутного гарнітура. Єдиною відмінністю є власне кутовий модуль, що створює так звану Г-подібну конструкцію.

Більше інформації з можливістю купити Г-подібну кухню – на ресурсі https://fayni-mebli.com/ua/tag-kitchen-form-corner.html, який пропонує широкий асортимент подібних виробів за вигідною ціною.

Також на ринку присутні П-подібні моделі з 2-ма кутовими елементами. Вони більшою мірою підходять для просторих приміщень й забезпечують максимальне корисне наповнення та функціонал.

Переваги кутових кухонь

Завдяки кутовому елементу гарнітур може бути розташований в зоні кута, що робить конструкцію цінної з точки зору ергономіки. Також Г-подібні кухні виглядають цікавіше, привносячи нотки неординарності в інтер’єр приміщення. Кухні П-подібної форми відзначаються виключним функціоналом та є ще більш вагомими з точки зору декоративної цінності.

На сьогодні кутова кухня є справжнім трендом і причини тому (крім вище зазначених) наступні:

  • практичність – кухонний гарнітур є цілісною конструкцією, отже забезпечує гарний функціонал та єдину стилістичну композицію в приміщенні (без необхідності проектувати та збирати комплект з нуля);
  • універсальність – завдяки варіативності моделей, конструкцій та декоративного виконання, можна підібрати кутову кухню під будь-який інтер’єр та потреби;
  • зонування – кутовий модуль є помітним елементом в дизайні меблів, а сам гарнітур забезпечує функціонал, виступає акцентом та візуально підкреслює своє місце розташування як окрему зону на кухні;
  • широкий вибір – популярність кутових кухонь спонукає виробників до постійного розвитку в даному направленні, завдяки чому вітчизняний ринок має завжди широке представництво подібних виробів.

Щодо зонування ще слід зазначити, що кутовий формат забезпечує зручність доступу до найважливіших елементів гарнітуру. Це ідеальне рішення для створення «робочого трикутника», що є уособленням оптимального використання простору на кухні.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...