Чому варто придбати MacBook у 2022 році?

Поділитися новиною

Наразі стаціонарні комп’ютери майже ніхто не купує, через їх величезний розмір та відсутність мобільності. Більшість людей намагаються йти в ногу з часом, саме тому кудись поспішають. Тепер техніка повинна бути мобільною і досить легкою, щоб її можна було переносити у звичайній сумці. Саме тому частіше віддають перевагу звичайним ноутбуками.

Особливості та переваги роботи на MacBook

Ринок ноутбуків насичений величезною кількістю товарів від різних виробників та операційних систем. Але окремо стоїть техніка від Apple, яка відрізняється високою вартістю та стриманим дизайном. Крім того, вартість макбук досить висока, тому не кожен пересічний громадянин готовий витратити таку суму на придбання яблучного лептопа. Проте MacBook відрізняється величезною кількістю переваг.

Переваги використання MacBook:

  • Перш за все, це автономна операційна система, яка працює лише з невеликою кількістю програм та додатків
  • Таким чином, запустити на лептопі з mac OS якісь сторонні програми неможливо. Для багатьох користувачів це може виявитися серйозним недоліком, проте для людей, які звикли до якості та особливостей техніки apple, це перевага. Не потрібно встановлювати антивіруси, бо усі продукти, створені для mac OS, перевіряються і встановити якусь підозрілу програму не вийде.
  • Що стосується відображення звичайних офісних файлів, то на mac OS можуть виникнути суттєві проблеми в роботі. Саме тому такі прилади зазвичай рекомендують купувати людям, що працюють з музикою, графікою, дизайном, відео та фотографією. Це чудовий варіант для дизайнерів, фотографів, а також архітекторів. Саме тому техніку від apple купують вузькі спеціалісти.

Сфера призначення MacBook

Звичайно, це особливі пристрої, які призначені для окремої категорії людей. Це можуть бути студенти, які звикли до мобільності та не хочуть носити з собою величезні ноутбуки. Для школярів початкової школи такі пристрої не підходять, через величезну вартість та складність у використанні. Саме тому для учнів створені дешеві моделі, від інших виробників, що призначені для розробки різних рефератів, а також онлайн занять, з використанням google міт або zoom.

Варто відзначити чудову якість корпусу та клавіш. Макбуки служать довше, ніж звичайні недорогі ноутбуки. Проте, якщо у такій техніці щось зламається, доведеться шукати досвідченого спеціаліста та усувати пошкодження за досить пристойну суму. Завдяки маленькому розміру, всередині міститься прогресивне залізо, яке коштує грошей. Ремонт такої техніки влетить у копійку. Проте MacBook це зовсім не про економію та функціональність, а про престиж та мобільність.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...