Допомога жінкам з дітьми під час війни з Parimatch Foundation

Поділитися новиною

Parimatch Foundation зосередилась на підтримці повноцінного розвитку дітей в Україні, тому у воєнний час продовжує вкладати у спорт задля майбутнього маленьких українців. Так, я зможу!

Parimatch Foundation є міжнародним благодійним фондом, діяльність якого направлена на допомогу дітям, чи то гуманітарні, психологічна, чи то медична підтримка. Йдеться про сприяння повноцінного розвитку дитини в Україні, зокрема й через фізичне виховання. Тому Parimatch Foundation досить часто надає підтримку через організацію спортивних заходів або ініціатив, що можуть покращити емоційний та фізичний стан дитини. Зараз допомога жінкам з дітьми під час війни – це дуже важливо.

Так, я можу!

Попри війну в Україні, Parimatch Foundation й далі виплачує стипендії дітям-спортсменам з обмеженими можливостями в рамках спеціальної програми Yes, I can! або Так, я можу! З лютого 2022 року Parimatch Foundation вдалось виділити на реалізацію задуманого 1 млн 120 тис. UAH. Як зазнає президент фонду Parimatch Foundation Катерина Білоруська, щоб по-справжньому перемогти, потрібно щодня тренуватись й рости професійно, й важко з нею не погодитись. Адже в здоровому тілі — здоровий дух.

Як працює програма? Більш ніж 15 регіонів країни долучились до ініціативи, що дало змогу Parimatch Foundation успішно відкрити інклюзивні тренувальні групи. Ба більше, вже третій рік Parimatch Foundation разом з Національним комітетом спорту інвалідів України організовує виплату стипендій дітям-спортсменам з обмеженими можливостями.

Як ще можна допомогти жінкам з дітьми?

Щоб допомогти дітям та їхнім матерям, що є жертвами російської воєнної агресії проти України, не завжди вирішальне значення мають матеріальні кошти, переказані тому чи іншому фонду, зокрема на проєкти Parimatch Foundation. Адже завжди можна долучитись до волонтерських ініціатив, що не потребують внесення грошей. Якщо йдеться про проєкт Help for Ukraine, зокрема ініціативу Ukraine Hospitals Appeal, то можна пожертвувати медичне обладнання на благо сучасного покоління українців, що підростає.

Щоб жертвувати на благодійність, можна й купувати товари у магазинах, що готові віддавати частину прибутку на потреби благодійних фондів або ж відповідних ініціатив, запущених в Україні або ж за її межами. Не слід забувати й про професійні навички, зокрема допомогу з ремонтом авто для Збройних Сил України або інформаційну підтримку в соціальних мережах. Й таких спеціалістів, що готові запропонувати свою допомогу, досить багато, адже за цим стоїть добра воля та власне бажання діяти, щоб підтримати Захисників та жертв російської воєнної агресії проти України.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...