У Гадяцькій громаді не вистачає продуктів для харчування переселенців

Поділитися новиною

У відділі соціального захисту населення Гадяцької міської ради продовжують надавати гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам.

Проте, днями стало відомо про те, що на даний час гостро стоїть проблема нестачі продуктів харчування для осіб, які проживають на території громади.
Тому Гадяцька міська рада звертається до всіх мешканців з проханням про допомогу у зборі гуманітарної допомоги (крупи, макарони, сіль, цукор, борошно, консерви, закрутка, олія, цибуля, картопля, морква, чай, кава, печиво, дитяче харчування). Пункти збору діють у м. Гадяч у відділі соціального захисту населення Гадяцької міської ради, Гадяцькій публічній бібліотеці імені Лесі Українки та кафе біля магазину «Веселка» (напроти Гадяцького опорного ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки), у сільських населених пунктах – у старостатах.

Нагадаємо, за минулу добу прийнято 28 евакуйованих осіб. В м. Гадячі розмістили 6 осіб, з них 1 дитина. 22 внутрішньо переміщених осіб знайшли прихисток у громадах колишнього Гадяцького району. Всього прийнято 1929 чоловік, з них 536 дітей та 36 осіб з інвалідністю.

На даний час проживає 1490 осіб, з них 397 дітей та 36 осіб з інвалідністю. З питань поселення на території Гадяцької громади можна звертатися цілодобово за телефон

(05354) 3-21-28.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...