Навесні “Гадяцький лісгосп” отримає 2 пожежні автоцистерни АЦ-60

Поділитися новиною

Сім пожежних автомобілів буде придбано для всіх лісогосподарських підприємств області. Про це повідомили на сайті Полтавського ОУЛТМГ.

31 січня Департамент з питань оборонної роботи цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської обласної державної адміністрації уклав угоду на придбання великовантажних мототранспортних засобів. Для цього з обласного бюджету буде спрямовано 63 млн грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель “Prozorro”. Таке придбання буде реалізовано у межах виконання регіональної Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню на 2021-2027 роки.
Пожежна техніка від «Кременчуцького автомобільного заводу» навесні з’явиться у лісгоспах області, а саме: по 2 автоцистерни пожежні АЦ-60 будуть направлені у ДП «Гадяцький лісгосп», ДП «Миргородський лісгосп» та ДП« Полтавський лісгосп», та 1 у ДП «Кременчуцький лісгосп».

«Нова техніка стане незамінною у боротьбі з лісовими пожежами та значно оновить протипожежний автопарк лісогосподарських підприємств області», – підкреслив начальник Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Гришко.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...