У Лубнах від негоди упала центральна ялинка: рятувальники попереджають про сильні пориви вітру

Поділитися новиною

Майже по всій території України 14 – 15 січня прогнозують погіршення погодніх умов. У ДСНС попередили про ожеледицю та сильні пориви вітру.

Негода може призвести до ускладнення роботи підприємств енергетики та комунального господарства. Крім цього, може спричинити колапс транспорту на дорогах та вулицях.

14 – 15 січня швидкість вітру сягатиме переважно 15 – 20 метрів на секунду. На дорогах у всіх регіонах, крім південних, буде ожеледиця. Це І рівень небезпечності, жовтий.

Повний текст допису ДСНС у телеграмі:

“Увага! Попередження про несприятливі погодні умови 14 – 15 січня. Пориви вітру 15 – 20 метрів на секунду, на дорогах, крім півдня, ожеледиця. ( І рівень небезпечності, жовтий). 14 січня вдень в Україні, крім південної частини, пориви вітру 25-27 метрів на секунду (II рівень небезпечності, помаранчевий). Такі погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи підприємств енергетики, комунального господарства, порушення та припинення руху транспорту на дорогах та вулицях.”

До речі, близько години тому, Телестудія Лубни повідомила, що унаслідок сильної хуртовини у Лубнах впала центральна ялинка.
За інформацією Полтавського обласного центру гідрометеорології протягом доби 14 січня по Полтавській області очікуються пориви вітру 15 – 20 м/с., в другій половині дня пориви 25 м/с.
Наскільки відомо під час пошкодження хуртовиною ялинки ніхто не постраждав.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...