Огляд тижневих новин від «БМ»

Поділитися новиною

Ми розуміємо, що впродовж насиченого робочого тижня ви могли пропустити корисні новини, які сталися в країні. Тому, щоб зекономити ваш час та дати максимум інформації, ми підготували для вас ТОП-новин тижня

За аналогією з Європейським Союзом, термін дії сертифікатів про вакцинацію від коронавірусу планують скоротити з 1 року до 9 місяців.

В Україні у 2022 році можуть з’явитись продуктові картки на їжу. Запровадження продуктових карток зумовлена значним подорожчанням харчів через рекордне подорожчання газу.

У зв’язку з реформою шкільного харчування заклади освіти мають передбачити посаду шеф-кухаря та дієтсестри(фахівець який слідкує за дієтичним харчуванням дітей)

У ніч з 13 на 14 січня хакери масово атакували українські урядові сайти. Зокрема, не працює сайт Кабінету міністрів, МЗС, ДСНС, міносвіти, мінспорту, міненерго, мінагрополітики.

На Полтавщині за минулий рік викрили 68 посадовців на хабарях.

Протягом січня-жовтня 2021 року скорочення населення Полтавщини становило 14 тисяч 345 людей. Головною причиною стало те, що в області помирає людей більше, аніж народжується.

9 січня надійшло повідомлення про «замінування» відділення поліції №1 м. Гадяч. Особу оперативно встановили – це 25 річний житель с. Лютенька. Йому загрожує від 2 до 6 років позбавлення волі.

Першим цього року в Гадяцькому пологовому народився хлопчик. Маленький українець з’явився на світ 3 січня.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...