Розподіл газу: затвердили нові тарифи для мешканців Полтавщини. У кого найдорожче?

Поділитися новиною

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), затвердила нові тарифи на розподіл газу від 1 січня 2022 року для 40 операторів газорозподільних систем.

Відповідне рішення ухвалили 22 грудня на засіданні Регулятора, повідомили у пресслужбі НКРЕКП.

Таким чином газорозподільні компанії дещо підвищать тарифи вже з 1 січня 2022 року. Відтак, найвищі ціни в розмірі 1,99 грн за куб. м (без ПДВ) затвердили для споживачів ПрАТ “Гадячгаз” та АТ “Лубнигаз”.

Для споживачів АТ “Полтавагаз” з 1 січня тариф на розподіл газу становитиме 1,76 грн за куб. м (без ПДВ). Найнижчі тарифи були встановлені для ПрАТ “Кременчукгаз” – 0,46 грн за куб. м. (без ПДВ).

Відповідний проєкт постанови про нові тарифи оприлюднили на сайті Регулятора.

3 коментарі до “Розподіл газу: затвердили нові тарифи для мешканців Полтавщини. У кого найдорожче?

  1. Дружно всі дихаємо повітрям отруєним через скважини . По онкозахворюванням першість тримаємо . І як лохи платимо найбільше . Слава Україні… Більше сказати нічого

  2. Як пояснює найвищу ціну Гадячгаз? В Закарпатті трубопроводи прокладені по горам у віддалені села – ціна зрозуміла А у нас?
    Газ у Гадяч надходить з Качанівського ГПЗ за 30 км У нас село на селі – подивіться на другі регіони Прошу розрахунок доставки Гадячгаз на шпальти газети

  3. Цікава позиція… Газопостачання відключено ще 2018 року у лютому місяці, всі крани опломбовано, але платіжки за розподіл газу регулярно, кожного місяця, надходять від Лубнигаз… Виникає одне-єдине питання: за ЯКЕ користування та доставку ми маємо платити???

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...