12.12.2021: ритуали дзеркальної дати, містичні повір’я, техніка загадування бажань

Поділитися новиною

Астрологи вважають, що дзеркальна дата – унікальний магічний день, який не можна упускати тим, хто хоче змінити своє життя. Звичайно, для рішучих дій не варто шукати вдалих приводів, але ось 12.12.2021 – той випадок, коли вплив зірок неймовірно могутній.

12.12.2021 – особливості дати

12 грудня 2021 року українців чекає незвичайна подія – остання дзеркальна дата поточного року. Дюжина – число, яке езотерики ніколи не обходять стороною, адже воно має велику силу і вплив на людей. 

Цього разу дюжин цілих дві. Більш того, якщо скласти кожну цифру в числах, вийде трійка. Дві трійки – це 6 – число, яке в нумерології означає знання, навчання і поглиблення в суть речей. Так що, сьогодні ви можете присвятити себе роботі або творчості – всьому тому, де важливо знайти просування. Будь-які ваші спроби розвиватися будуть почуті Всесвітом.

Як загадати бажання 12.12.2021

Магічні обряди і техніки / ua.depositphotos.comМагічні обряди і техніки / ua.depositphotos.com

Астрологи вважають, що робити це найкраще у ніч на 12 грудня або о 12 годині 12 хвилин цього дня. Візьміть фломастер або помаду, напишіть на дзеркалі або вікні сьогоднішню дату – 12.12.2021. У момент такої дії думайте про своє бажання, як ніби воно вже збулося.

Після цього зітріть дату і замість неї напишіть число 2. Отримуємо ми його, якщо складаємо всі цифри: 1+2+1+2+2+0+2+1=11. 1+1=2. 

Намалювавши двійку, дивіться на неї і концентруйтеся на своєму бажанні знову. Уявляйте, що ви вже отримали бажане. Не зтирайте написане до закінчення доби – нехай будинок вбере енергетику числа. Після того, як настане наступний день, бажання почне збуватися.

Що не можна робити 12.12.2021

Двійка в астрології вважається числом жіночності, мудрості і терпіння. Саме тому в цей день небажано блокувати свою жіночу сутність і здійснювати дії, які руйнують енергетику. Таким чином, сьогодні заборонено:

  • вимовляти слова з часткою “не”;
  • відправлятися в тривалі поїздки;
  • сваритися з людьми;
  • відмовляти в допомозі, лінуватися;
  • приймати важливі доленосні рішення.

Строго кажучи, в такий день категорично не рекомендується робити те, що може вам нашкодити – будь-то сварка або небажання розвиватися. Тих, хто порушує заборони, Всесвіт жорстоко карає – не опинитеся серед страждаючих.

Що можна робити 12.12.2021

Займіться духовним розвитком себе / pixabay.comЗайміться духовним розвитком себе / pixabay.com

Ідеальний варіант – присвятити такий день саморозвитку. Наведіть порядок в душі, в будинку, займіться тілом. Очистіть свою душу і простір навколо себе, тоді Вищі сили допоможуть вам в реалізації бажань. Серед того, що можна і потрібно зробити, астрологи особливо рекомендують:

  • аналізувати своє життя, працювати над помилками;
  • займатися духовними практиками;
  • приділяти час близьким, їздити до рідних;
  • присвячувати час інтелектуальній праці і творчості;
  • прибирати будинки, планувати майбутнє.

Головне завдання на 12 грудня – провести добу із задоволенням. Слухайте своє серце і постарайтеся сконцентруватися на тому, що для вас дійсно важливо, тоді результати ваших праць настануть майже миттєво.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...