Солодка осінь разом з ТМ «Ласунка»!

Поділитися новиною

«Справжня розкіш» – саме такі слова спадають на думку, коли ми починаємо говорити про цей “BANKET DELUXE”. Адже компанія «Ласунка» доклала багато зусиль аби вийшов справжній шедевр.

         Неймовірний торт з ванільного морозива, що має чудову ніжну текстуру, з додаванням темного печива та цілих шматочків соковитої вишні. У середині десерту сховано смачний сюрприз, адже варто лише відрізати шматочок, і ви одразу побачите величезну кількість вишневого джему. Завершує усю цю надзвичайну композицію скоринка із хрусткого шоколаду, що повністю огортає морозиво.

         Окрім відмінного смаку “BANKET DELUXE” спосіб його подачі також незвичайний. Простий, але дуже цікавий. Для початку необхідно залишити десерт на 30 хвилин при кімнатній температурі, аби він підтанув. Потім стисніть відерце, поки не почуєте легкий хрускіт. Зніміть кришку, захисну мембрану та перегорніть на посуд, у якому подаватимете – і все, торт-морозиво готовий. Пригощайте близьких та друзів та насолоджуйтесь самі.

         Ще більше інформації про усі смаки “BANKET DELUXE” шукайте на https://lasunka.com/.

Переходячи за посиланням ви дізнаєтесь про усі новинки ТМ «Ласунка», діючі розіграші, актуальну інформацію про свята морозива та смачні й прості рецепти десертів з сезонних овочів та фруктів, приміром, Гарбузовий пиріг чи Пиріг з груш.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...