Лото Трійка – оптимальний шлях до швидкої перемоги в лотерею

Поділитися новиною

Для тих, хто тільки починає знайомитись з лотереями, радять випробувати долю у Лото Трійка. В цій лотереї треба вгадати три цифри, кожна від 0 до 9, найменша вартість білета – 3 грн, відповідно і виграші невеликі – по 500 та 1 500 гривень. Лотерея Лото Трійка – єдина серед ігор УНЛ, в якій порядок випадання кульок має значення. Від цього залежить варіант гри та розмір виграшу.

Лото Трійка – це український аналог відомих у всьому світі лотерей Pick 3 та Pick 4. Інша іноземна назва Cash 3 та відповідно Cash 4.

Типи ставок

В Лото Трійка чотири типи варіанти гри.

  • Точний. Треба, щоб збіглися не тільки номери, але й порядок їх випадання. Виграш – 1 500 гривень.
  • Довільний. Вгадати всі 3 номери, незалежно від порядку їх випадання. Виграш – 500 гривень.
  • Точний + Довільний. Два типи ставки на одну комбінацію. Максимальний виграш – 2 000 гривень.
  • Система. Принцип як у довільному варіанті, тільки виграш складає 1 500 гривень.

На білеті можна вибрати ще дві опції: кількість розіграшів (максимум 14) та подвоїти ставку.

Шанси на виграш 1:1000 на точну ставку.

Як визначати цифри

Не дивлячись на удавану простоту, вгадати точний результат не так вже й легко. Вирахувати математично за допомогою певних формул – завдання трудно. Тому в пошуках приємних призів гравці застосовують свої щасливі числа. Серед них і номер квартири, і дати народження, і цифри, які трапились на вулиці. До цього варто додати популярні астрологічні прогнози.

Існує інший підхід – аналіз статистики: скільки разів випадала кожна кулька за весь час. Гравці вираховують закономірності випадання кульок.

Якщо ж обидва способи не підходять для гравця, то найкращий варіант – довіритись автоматичному добору комбінації. На сайті можна безліч разів вибирати найбільш відповідну, на вашу думку, трійку цифр.

Отже, коли комбінація готова, обрано варіант гри, зазначені кількість тиражів та подвоєння ставки, залишилось дочекатись розіграшу. Кожного дня лототрон обирає виграшні номери. У три відсіки запускаються комплекти кульок різного кольору – червоний, бірюзовий та жовтий. Послідовно у пневматичні труби вилітають кульки кожного кольору, які й формують виграшну комбінацію.

Лото Трійка вже 17 років тішить українців доступними призами. Цього року найбільшою виграною сумою в Лото Трійка були 15 000 гривень. Враховуючи скільки мало коштів на це було витрачено, то варто звернути увагу на цю лотерею.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...