Акумуляторний інструмент INTERTOOL STORM вже в продажу

Поділитися новиною

Серія STORM від ТМ INTERTOOL радує новими надходженнями акумуляторного інструменту. З головних переваг – висока якість матеріалів, що використовуються при виробництві, зручний сучасний дизайн, а також розширена гарантія.

Якщо ви хоч раз користувалися акумуляторним інструментом, ви безумовно погодитеся з тим, що це дуже практично. Непотрібно постійно шукати подовжувач – якщо працювати потрібно на відкритому майданчику, з цим ніколи немає ніяких проблем – хоч на дачі, хоч на будівництві. Зокрема, як показує практика, мережева болгарка не настільки зручна при роботі на вулиці, як акумуляторна. Хоча вибір такого електроінструменту досить широкий – shlifmashini-uglovie.

Великий асортимент INTERTOOL різноманітний і включає в себе мережевий, акумуляторний і ручний інструмент для авторемонту, будівництва, ремонтних робіт, туризму, а також робіт на присадибній ділянці. Каталог продукції ви можете знайти на офіційному сайті торговельної марки intertool.ua. На цьому ж сайті ви можете оформити замовлення на будь-яку вподобану вам позицію.

Торговельна марка INTERTOOL відома також своєю унікальною партнерською програмою, яка максимальна вигідна і не вимагає від партнера зайвих вкладень. З нею ви також можете ознайомитися на сайті. Це простий працюючий бізнес, переваги якого оцінили більше 200 підприємців по всій Україні.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...