Гадячани протестують проти підвищення тарифу на розподіл газу

Поділитися новиною

Сьогодні, 29 жовтня, біля адмінбудівлі ПрАТ “Гадячгаз” зібрались гадячани та жителі інших громад, щоб взяти участь у обговоренні встановлення тарифу на розподіл газу у 2022 році.

Нагадаємо, на сайті ПрАТ «Гадячгаз» оприлюднило на розгляд споживачів та громадськості проект структури тарифу на послуги з розподілу природного газу на 2022 рік.

«Відповідно до Постанови НКРЕКП від 30.06.2017 р. № 866 «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», ПрАТ «Гадячгаз» оприлюднює проект структури тарифу на послуги з розподілу природного газу на 2022 рік.

Основною метою обговорення є приведення тарифу до економічно обґрунтованого рівня задля належного фінансування необхідних матеріалів та послуг, забезпечення рівня заробітної плати працівників ПрАТ «Гадячгаз» відповідно до середніх показників по галузі.

Обговорення проекту структури тарифу на послуги з розподілу природного газу по ПрАТ «Гадячгаз» на 2022 р. мало відбутися за адресою: м.Гадяч, вул. Будька, 26 а. Дата проведення – 29 жовтня 2021 р. о 8:00 год., у відповідності до Постанови НКРЕКП від 30.06.2017 р. № 866 «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг». Проте, у зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації, що пов’язано з розповсюдженням по території  Полтавської області підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з метою дотримання заборон щодо проведення масових заходів, відкрите обговорення проекту структури тарифу на послуги розподілу природного газу ПрАТ «Гадячгаз» на 2022 рік проводять в онлайн форматі 29 жовтня 2021 року об 09:00  годині.

Не зважаючи на це, жителі громад все одно зібралися біля адміністративної будівлі ПрАТ “Гадячгаз”, щоб висловити свою думку.

1 коментар до “Гадячани протестують проти підвищення тарифу на розподіл газу

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...