Навіщо для ремонту купувати бетономішалку?

Поділитися новиною

Для звичайного ремонту приміщень цілком можна обійтися руками та замісити розчин. Але якщо його потрібно дуже багато — наприклад, ви збираєтеся заливати фундамент або прокладати доріжки, то краще купити бетономішалку бу на OLX. Вона не тільки дозволить заощадити сили, але і дасть рівномірний високоякісний розчин, який важко отримати вручну. До того ж ви зможете суттєво зекономити у порівнянні з придбанням нового приладу. Навіть міксер для дриля не зможе забезпечити якість розчину з настільки великих обсягів, оскільки все одно з міксером потрібно працювати вручну.

Плюси бетономішалки в ремонті

Бетономішалка змішує будь-які розчини на основі цементу, в тому числі клейові, тинькувальні та фасадні суміші. Вона звільняє час і сили від найважчої роботи та дає рівномірну, готову до застосування суміш. Також бетономішалка не дасть засохнути вже готовій суміші.

Найбільш поширеними зараз є бетонозмішувачі гравітаційного типу. Вони влаштовані максимально просто: двигун обертає барабан за допомогою зубчастої передачі. Усередині барабана розташовані лопатки, які збовтують розчин, а через те, що барабан обертається, суміш постійно перемішується.

Закритий корпус не дає в ємність потрапити стороннім речовинам і розбризкуватися суміші. Завдяки лопаткам суміш переміщується по всій висоті, не збиваючись на дні.

Особливості роботи з бетономішалкою

Однією з важливих особливостей бетономішалки є те, що в ній не можна замішувати розчин при вимкненому двигуні. Спочатку включається порожня бетономішалка, і вже в обертовий барабан додаються інгредієнти.

Матеріали та воду краще приготувати заздалегідь. Барабан потрібно нахилити максимально горизонтально, наскільки дозволяє конструкція. Спочатку потрібно налити необхідну кількість води, а потім в неї додавати цемент і наповнювачі. Не забуваємо, що все відбувається при включеному барабані.

Бажано заповнювати барабан не більше, ніж наполовину. Діставати розчин теж потрібно з обертового барабана.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...