У Гадячі пройшов півмарафон

Поділитися новиною

14 жовтня, на Соборній площі, відбувся старт першого в Гадячі півмарафону, присвяченого Дню захисників та захисниць України.

Не зважаючи на негоду територія площі була заповнена людьми. Прийняли участь у забігах 87 учасників. Мешканці Полтави, Сум, Гребінки, Чернігова, Харкова, Гадяча та району перетнули стартову лінію о 11 – й ранку. Забігів, до речі, було декілька: 4.2 км, 10км, 21.1 км – дорослі дистанції, та 420 м. дитячий забіг. Спортсменів супроводжував автомобіль поліції та карета швидкої допомоги.

Учасникам був виданий стартовий пакет з особистим номером та датчиком фіксації дистанції. Як і погода, так і вік спортсменів не став перешкодою, наймолодшому учаснику 5 років, а найстаршому 72 роки. Була присутня суттєва група підтримки в обличчі друзів, рідних та близьких. Атмосфера була такою, що холод не відчувався. Живі емоції та спортивний дух панували на площі.

Гадяч – спортивне місто, кожного року ми доводимо це знову і знову. Сподіваюсь, у майбутньому ми будем підкорювати нові й нові висоти.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...