Сергіївському підприємцю тимчасово заборонили виробництво та обіг харчових продуктів

Поділитися новиною

Документ опублікували на сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

Ірині Опришко Фізичній особі-підприємцю тимчасово заборонили виробництво та обіг харчових продуктів на потужностях, розташованих в селі Сергіївка, Миргородського району. Відповідне рішення 13 жовтня підписав Олександр Овчаренко головний державний інспектор та головний державний ветеринарний інспектор Полтавської області.

Згідно з ним, під час позапланового інспектування на потужностях ФОП, виявили невідповідності гігієнічним вимогам законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості продуктів під час виробництва та обігу харчів. Ці порушення становлять загрозу для життя та здоров’я людини.

Рішення діятиме протягом десяти робочих днів. За цей час підприємиця має усунути виявлені порушення. Це підприємство постачає продукти та сировину закладам загальної середньої освіти.

Загалом 12-13 жовтня перевірили чотирьох постачальників харчів школам та харчоблоки двох навчальних закладів у Полтавському та Миргородському районах. Про це повідомила пресслужба ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області.

За результатами інспекції, припинили роботу на двох підприємствах та з двох шкіл вилучили продукти – напівфабрикат філе куряче-бройлера з доданою водою, призначений для страв учнів опорного закладу та підрозділу дошкільної освіти.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...