Головні новини тижня від «БМ»

Поділитися новиною

Ми розуміємо, що впродовж насиченого робочого тижня ви могли пропустити корисні новини, які сталися в країні. Тому, щоб зекономити ваш час та дати максимум інформації, ми підготували для вас ТОП-новин тижня.

1. Із 1 жовтня Україна повністю переходить на електронні лікарняні. Паперові видавати вже не будуть, але ті, які видали до цієї дати, вважаються дійсними.

2. Відсьогодні, пенсіонерам, яким виповнилося 75-80 років, і які мають страховий стаж 20 років для жінок та 25 для чоловіків, будуть додатково виплачувати по 400 гривень.

3. Із початку року правоохоронці відкрили 350 кримінальних проваджень за фактами підроблення результатів ПЛР-тестів, міжнародних свідоцтв про вакцинацію від COVID-19 та COVID-сертифікатів.

4. Нагадуємо, що із 1 жовтня до 1 травня водії мають вмикати ближнє світло фар поза населеними пунктами у будь-який час доби.

5. Ігора Федяя, лісівника із 18-річним досвідом, призначили директором ДП «Гадяцький лісгосп».

6. У Гадячі встановлять спортмайданчик у рамках програми «Здорова країна». Фінансується вона за кошти держави – 80%, а також обласного бюджету та громад – по 10%.

7. Гадяцька громада у трійці аутсайдерів по наданню додаткових соціальних гарантій учасникам АТО.

8. День захисника України святкуватимемо 14 жовтня. У зв’язку із цим уряд ухвалив рішення зробити п’ятницю, 15 жовтня, також вихідним. Робочий день переноситься на 23 жовтня.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...