Головні новини тижня від «БМ»

Поділитися новиною

Ми розуміємо, що впродовж насиченого робочого тижня ви могли пропустити корисні новини, які сталися в країні. Тому, щоб зекономити ваш час та дати максимум інформації, ми підготували для вас ТОП-новин тижня.

1. Від 1 жовтня тариф на електроенергію знижується до 1,44 грн за кіловат-годину, якщо споживаєте менше ніж 250 кіловат-годин на місяць. Якщо використовуєте понад норму, то вся спожита електрика коштуватиме 1,68 грн за кВт-год.

2. В Україні за рік зареєстрували майже 3 тисячі кримінальних правопорушень, вчинених дітьми або за їх участю. Тому, невдовзі, в школах з’являться вихователі безпеки.

3. У МОЗ розповіли, що адаптивний карантин в Україні може закінчитися навесні 2022 року, якщо більшість українців вакцинуються.

4. Через подорожчання газу в Україні злетять ціни на кондитерські вироби. Із початку року солодощі подорожчали на 25-30%.

5. Із 27 вересня пологові будинки та центри соцзахисту отримають «бебі-бокси» – закупили 53 тисячі комплектів із загальною економією 63 мільйони гривень для держави.

6. На Полтавщині 90% закладів освіти продовжують роботу в «жовтій зоні».

7. Гадяцька громада готується до зими – на придбання піску виділили 49 тисяч гривень.

8. На базі Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв, 28 вересня, організовують обласний Фестиваль сучасних театрів. Початок о 10 годині.

9. Мандрівний фестиваль документального кіно «Docudays UA» у Гадячі, 28 вересня, презентує фільм «Кріт» Майте Альберді. Показ відбудеться о 17:00, у бібліотеці імені Лесі Українки.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...