Головні новини тижня від «БМ»

Поділитися новиною


Все, що ви могли пропустити за минулий тиждень.

1.НКРЕКП повідомила, що найближчим часом перегляд тарифів на послуги з розподілу газу на 2021 рік не планується.

2.Нацбанк України та благодійний фонд «Таблеточки» запрошують долучитись до акції у допомогу онкохворим дітям. Монети номіналом 25 копійок прийматиме RAIFFEISEN BANK та ОЩАДБАНК до 30 вересня.

3.Коронавірус в Україні набирає обертів: щодня понад 2 тисячі нових хворих, за попередню добу 45 людей померло.

4.Регіональний центр економічних досліджень сформував рейтинг кращих громад на Полтавщині. 11 місце посіла Сергіївська; 15 –Гадяцька; 16 – Петрівсько-Роменська; 18– Лютенська громада.

5. У Полтавській міській раді СБУ проводила обшуки у кабінетах міського голови та начальника управління з питань містобудування та архітектури Миколи Шевельова. Останнього викрили в одержанні хабара.

6. Виконком Гадяцької міськради 19 серпня ухвалив рішення «Про обмеження перебування дітей у закладах дозвілля, громадського харчування, на вулицях та інших громадських місцях із 22 до 6 години на території міської громади.»  

7. У Гадячі водій VOLKSWAGEN PASSAT збив двох неповнолітніх пішоходів. 17-річного хлопця госпіталізували із переломами кінцівок, 16-річна дівчина отримала складну черепно-мозкову травму.

8. 5 вересня гадячани приєднаються до Всеукраїнського маршу за тварин. Хода стартуватиме о 12:00 від приміщення Укрпошти, вул. Полтавська, 22.

9. Гадяч святкуватиме день міста 11 вересня. Урочистості розпочнуться із вручення «солдатського кошика» ветеранам і завершаться концертом радіо «п’ятниця».

LIVE OFFLINE
track image
Loading...