На Полтавщині чоловіка засипало землею, він загинув

Поділитися новиною

У місті Кременчук на Полтавщині під час виконання земельних робіт обвалився ґрунт. Робітника засипало землею, він не вижив, розповіла речниця поліції Кременчука Анна Васенко.

Подія сталася 28 серпня близько 10:00 на вулиці Генерала Жадова у Кременчуці. Після обвалу ґрунту робітники викликали на місце події працівників ДСНС.

Як розповіла речниця кременчуцьких надзвичайників Ірина Сушко, на місці працювали п’ятеро рятувальників. Вони відкидали землю лопатами, за 15-20 хвилин побачили тіло людини. Потім, аби прискорити роботи, залучили екскаватор. Глибина ями – близько трьох метрів. Тіло чоловіка дістали та передали поліцейським.

Загиблий – місцевий 59-річний чоловік. Він був працівником однієї з фірм. Якої саме – не повідомляють, розповіла речниця поліції Кременчука Анна Васенко. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для з’ясування причини смерті. А щоб встановити обставини події, мають провести експертизи, каже Васенко.

Кримінальне провадження можуть розпочати за частиною другою статті «Порушення вимог законодавства про охорону праці». Санкція – від виправних робіт до семи років позбавлення волі.

Фото використане як ілюстрація.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...