Сватківський ярмарок: продавали, купували та весело жартували

Поділитися новиною

Перед святкуванням відбулися змагання з волейболу. Результати: I місце – команда «Грунь» (Красна Лука), II місце – команда «Юність» с. Сватки, III місце – команда «Зрілість» (с. Сватки).

Потім відбувся справжній ярмарок: із салом, домашньою ковбаскою, пирогами, солодкою випічкою та напоями на різний смак і гаманець. Господині зі Сваток, Бірок, Максимівки гордо демонстрували свої кулінарні здібності. На початку святкування підбили підсумки конкурсу «Кращий курінь».

Всі учасники отримали подарунки, а перемогу здобули сватківці з вулиць Майдану та Перемоги. У офіційній частині з вітальними словами виступили голова Краснолуцької сільради, Віктор Романенко та в.о. старости Сватківської сільради, Олександр Усик. Протягом концерту пісні, запальні танці та дотепні жарти дарували глядачам місцеві учасники народної самодіяльності.

На святі подарунки отримали найстарші жителі: Марія Мельник – 95 років та Олександр Синенко – 92 роки.

Також привітали наймолодших жителів: Єву Медвєдєву, Єгора Марена, Матвія Феняка, Матвія Тюкаюка і Олександра Петрука.

Вручили подарунки тим, хто святкував цього дня День народження: Людмилі Калайді та Катерині Шаблій.

Привітали й молодят: Олександра і Тетяну Петруків, Михайла і Світлану Капшуків.

Отримали подарунки сімейні пари, які в цьому році святкують срібне весілля: Володимир і Ніна Стіби, Володимир і Лариса Кальки, Павло і Наталія Сватківські, Юрій і Наталія Гребінченки, Валентина і Микола Мельники.

Також привітали пари із «Золотим ювілеєм»: Миколу та Надію Порплиць, Олександра і Валентину Бондарів, Петра і Катерину Ігнатових.

По закінченні свята завзяті кухарочки пригощали всіх смачненькою кашею і варениками.

Відбувся розіграш святкової лотереї. Серед призів: садова скульптура, 4 мішки зерна по 50 кг., фен, вентилятор, електроплитка, електрочайник, мультиварка, мікрохвильовка, сертифікати на покупки у магазинах на 400 грн., і на 150 грн., а також сертифікат на дрова.

Для малечі приготували сюрприз – безкоштовні розваги і морозиво.

Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини і ми сповнюємося відчуттям єдиної родини.

Вікторія Цимбал.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...