Нафтогаз перестав приймати оплату за газ через Приват24

Поділитися новиною

Абоненти Нафтогазу почали скаржитися на те, що у них не виходить оплатити квитанції за газ в додатку Приват24. У газовій компанії розповіли, як можна вирішити проблему.

На сторінці Нафтогазу в Facebook один з абонентів газової компанії написав обурений коментар, в якому повідомив про плутанину з отриманням паперових квитанцій, нарахуванні заборгованості і неможливості внести плату за газ в Приват24.

Автор коментаря не може зрозуміти, чому Нафтогаз не дає змоги оплатити послугу до тих пір, поки не буде отримана паперова платіжка. При спробі заплатити за газ в Приват24 додаток повідомляє, що Нафтогаз не підтримує платежі таким чином.

Техпідтримка Нафтогазу в своїй відповіді на вказаний коментар нагадала, що паперові квитанції регулярно розсилаються Укрпоштою після 20-го числа кожного місяця. В електронному вигляді завантажити квитанцію можна через сайт і чат-бот в Viber і Telegram Нафтогазу або роздрукувати паперовий рахунок в терміналах EasyPay.

“Сформувати платіжки і оплатити їх можна за кілька хвилин в особистому кабінеті на нашому сайті gas.ua або в чат-боті GASUA в Viber або Telegram”, – наголошується в повідомленні від Нафтогазу.

Нафтогаз перестав приймати оплату за газ через Приват24

Абоненти, які вносять комунальні платежі в додатку Приват24, в разі виникнення збоїв, слід звертатися не до Нафтогазу, а в службу підтримки банку.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...