Україну накриє крижаний фронт. Синоптики попереджають про різке похолодання і дощі

Поділитися новиною

У той час, як в суботу місцями в Україні потеплішає до +27, через територію України на вихідних буде проходити холодний атмосферний фронт з північного заходу. Синоптики попереджають про похолодання, дощі та грози на вихідних.

Про це повідомляє Український гідрометцентр у Facebook, передають Українські Новини.

Циклон, який протягом тижня викликав у більшості областей переважно дощову погоду з грозами, втратить свою силу. Деякі регіони трохи відпочинуть від дощу. Але протягом неділі через територію України пройде холодний атмосферний фронт з північного заходу“, – йдеться в повідомленні.

Так, в суботу вночі буде переважно без опадів, а вдень місцями очікуються невеликі короткочасні дощі і грози. Температура повітря вночі складе +11 +16 градусів, а вдень – + 21 +26.

13-14 червня в Україні прогнозуються короткочасні грозові дощі. Вдень в окремих районах очікуються град і шквали до 15-20 м / с.

Вночі неділі, 13 червня, в західних областях прогнозуються значні дощі. Температура вночі становитиме +9 +15 градусів. Вдень у західних, північних областях та 14 червня на Правобережжі температура прогріється до +16 +22 градусів, а на решті території – +20 +26 градусів.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...