20-річний працівник загинув на дільниці «Полтавагазвидобування»

Ambulance car speeding, blurred motion

Поділитися новиною

8 червня на Полтавщині загинув 20-річний мешканець Котельви Анатолій Цап. Трагедія сталася на дільниці з підготовки газу та конденсату Солохівського цеху ГПУ «Полтавагазвидобування». Про інцидент повідомили на офіційному сайті УГВ.

“У газопромисловому управлінні «Полтавагазвидобування» 8 червня о 13.20 стався нещасний випадок, у результаті якого загинув електрогазозварник ручного зварювання. Подія відбулася на дільниці з підготовки газу та конденсату (УПГ-Котельва) Солохівського цеху з видобутку нафти, газу та конденсату у Полтавській області під час огляду трубопроводу подачі води від артезіанської свердловини №2” – йдеться в повідомленні.

У компанії висловили співчуття родині загиблого та повідомили, що зараз триває внутрішнє розслідування, а також розслідування нещасного випадку у відповідності до вимог Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві. Результати розслідування повідомлять згодом.

Ім’я загиблого оприлюднили в Котелевській селищній раді:

“Учора нашу громаду облетіла трагічна звістка. Під час ремонтних робіт на Котелевській установці підготовки газу та конденсату Солохівського цеху ГПУ «Полтавагазвидобування» загинув 20-літній працівник, житель Котельви Анатолій Цап, ще 1 котелевець отримав травми” – йдеться на сторінці Котелевської селищної ради.

Подробиці інциденту повідомили на сайті управління Держпраці в Полтавській області:

“Під час проведення земляних робіт, а саме огляду трубопроводу подачі води від артезіанської свердловини №2 до комунікацій господарського-побутових потреб УПГ Котельва, з метою виявлення місця його негерметичності, раптово відбувся зсув ґрунту. Внаслідок чого було присипано землею двох працівників. Після звільнення з-під завалу один працівник (слюсар-сантехнік) перебував у свідомості без наявних травм та пошкоджень, тоді як інший (електрогазозварник 2001 р.н.) перебував без свідомості та ознак життя. Лікарі екстреної медичної допомоги, які приїхали на виклик, констатували смерть потерпілого”.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...