У ЛЕБЕДИНІ МЕНЕДЖЕР БАНКУ СКРУТИЛА «ДУЛЮ» БАБУСІ

дуля
Поділитися новиною

дуляУ відділені «Ощадбанку» в Лебедині, 11 грудня, сталася неприпустима ситуація: менеджер установи замість того, щоб надати послугу жінці похилого віку, нахабно відмовила і скрутила їй «дулю». Про обставини скандальної історії розповів онук пенсіонерки Вадим, над якою познущалася співробітниця банку. Про це повідомляють «Сумські дебати».

За словами Вадима, його дідусь  Володимир Стеблянко, паралізований інвалід першої групи, оформив довіреність на свою дружину Галину Стеблянко, щоб оформити соціальну допомогу в Ощадбанку. Оскільки в той момент у неї були обпечені пальці і вона не мала можливості заповнювати документи, онук сів поруч, щоб допомогти бабусі заповнити текст.

Однак, зі слів хлопця, робітники банку почали кричати, аби у зв’язку із карантином він покинув приміщення, хоча  біля кожного робітника стояли порожні стільці для клієнтів і є можливість приймати одразу декількох клієнтів. До слова, у приміщенні банку, на той час, було тільки двоє клієнтів (онук і його бабуся). Вадим відмовився це робити, адже бабуся сама не в змозі заповнювати документи. Почувши таку відповідь, працівники банку заявили, що не будуть їх обслуговувати. Більше того, одна із співробітниць, а саме Лариса Дудка, почала показувати «дулю» бабусі з онуком.

Після такої відмови співробітників банку обслуговувати Вадима з бабусею, юнак був змушений привозити свого дідуся-інваліда і заносити на руках в банк для того, щоб вони його обслужили, тим самим призвівши до погіршення самопочуття старенького.

Вадим зазначає, коли робітники банку виганяли його, говорячи, що зараз карантин і він не має права знаходитись у приміщенні, самі ж взагалі не мали маски навіть на обличчі (на фото видно)

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...