Головного рятувальника Гадяччини провели на пенсію

губ2
Поділитися новиною

губ2Колектив Гадяцького районного сектору та 6 державної пожежно-рятувальної частини урочисто провів начальника Гадяцького РС на пенсію. Відеоролик урочистостей опублікували на офіційній сторінці  Гадяцький районний сектор ГУ ДСНС України у Полтавській області.

“Пане полковнику! Ви віддали найцінніші роки свого життя не легкій службі в пожежній охороні та державній службі цивільного захисту України. 

За 26 років служби починаючи з жовтня 1996 року пройшли шлях від молодшого лейтенанта до полковника, від інспектора групи держпожнагляду по обслуговуванню сільської місцевості 23-ї самостійної державної пожежної частини, м. Гадяч УДПО УМВС України в Полтавській області до начальника Гадяцького районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Ви завжди з високою відповідальністю ставилися до виконання службових обов’язків і ні хвилини не жалкували свого особистого життя за ради порятунку та надання допомоги громадянам України які попадали в різноманітні події, вміло керували та самовіддано працювали на ліквідаціях надзвичайних ситуацій та подій різних масштабів і характерів.

Ви постійно піклувалися про своїх підлеглих, внесли вагомий внесок в організацію та розбудову місцевої пожежної-охорони Гадяцького району, активно проводили роботу по забезпеченню підрозділу сучасним аварійно-рятувальним обладнанням та технікою вирішували питання по забезпеченню особового складу сучасними засобами захисту, які використовуються при оперативній роботі.

Колектив Гадяцького районного сектору та 6 державної пожежно-рятувальної частини вітає Вас з переходом на пенсію і бажає Вам оптимістичних настроїв життя і бравого здоров’я, приголомшливих ідей і захоплюючих занять, доброго щастя та радісних зустрічей, веселих свят і стабільного благополуччя,” – йдеться у повідомленні на сторінці. 

губ

За матеріалами із сторінки Гадяцького РС у Фейсбук.

Нагадаємо, за поданням міського голови та одноголосним рішенням депутатів, Василь Губський призначений старостою Сарівського округу Гадяцької міської ОТГ.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...