Офіцери громад на Гадяччині отримали нові службові авто

pog7
Поділитися новиною

pog7Три новеньких позашляховики «Рено Дастер», придбані для перших в області поліцейських офіцерів громад, вирушили до Гадяцького та Миргородського районів.Сьогодні, 3 грудня, начальник поліції області вручив сертифікати та ключі від службових автомобілів першим поліцейським офіцерам трьох об’єднаних територіальних громад Полтавщини.Для реалізації пілотного проєкту «Поліцейський офіцер громади» обрали Великобудищанську та Петрівсько-Роменську ОТГ Гадяцького району, а також Ромоданівську ОТГ на Миргородщині.

Поліцейські, які виконують свої функції на ввірених дільницях, успішно пройшли всі етапи конкурсного добору та спеціальне навчання на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Відсьогодні у їх розпорядженні позашляховик, споряджений відеореєстратором, набором необхідних інструментів, бензопилою, акумуляторним ліхтарем, тросом та пускозарядним пристроєм.

pog1 1024x665

Іван Вигівський, очільник поліції області, подякував за підтримку представникам органів місцевого самоврядування:

«Ми вдячні головам цих громад, що вони підтримали нашу ініціативу, взяли активну участь у створенні на територіях обслуговування сучасних поліцейських станцій та придбали в рамках реалізації проєкту сучасні службові автомобілі. Переконаний, що завдяки тісній співпраці поліції та громад нам вдасться створити в населених пунктах області належний безпечний простір».

Нацполіція Полтавщини. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...