У Біленченківки та Сар нові старости, а у міськраді – секретар. Перша сесія Гадяцької міськради 8-го скликання

DSC 6520 копия
Поділитися новиною

DSC 6520 копия20 листопада 2020 року,  в приміщенні Гадяцької міської ради відбулася  перша сесія Гадяцької міської ради восьмого  скликання,  яку розпочала голова Гадяцької міської територіальної виборчої комісії Миргородського району Полтавської області  Яна Колбасіна. Вона підвела підсумки роботи комісії та оголосила результати місцевих виборів 2020, про це йдеться на сайті міської ради.

Відповідно до протоколу виборчої комісії про результати голосування виборів на посаду міського голови Гадяча в єдиному одномандатному виборчому окрузі, головою міської ради та очільником Гадяча вдруге обрано і зареєстровано Володимира Нестеренка.

Новообраними 26-ма депутатами Гадяцької  міської ради восьмого скликання визнано і затверджено:

  1. Анатолія Артеменка 
  2. Олега Боцулу  
  3. Тетяну Верещаку
  4. Миколу Власенка 
  5. Яна Власенка 
  6. Анатолія Гузя 
  7. Івана Долю  
  8. Сергія Дригу 
  9. Ліану Кавун 
  10. Катерину Кулик 
  11. Сергія Литвиновського 
  12. Яну Москаленко 
  13. Валерія Нижника 
  14. Вадима Обломея 
  15. Ларису Окаянченко 
  16. Віктора Ороб’я 
  17. Івана Підгайного 
  18. Віталія Ракочія 
  19. Сергія Романюка 
  20. Олену Савченко 
  21. Аллу Саченко 
  22. Григорія Сафонова 
  23. Віру Шаповал 
  24. В’ячеслава Шкаревського 
  25. Дмитра Шестерненка 
  26. Романа Юхименка 

На пленарному засіданні були присутні 25  депутатів міської ради восьмого скликання з 26 обраних (Г.Сафонов відсутній у зв*язку із хворобою).

За пропозицією міського голови та результатами таємного голосування секретарем Гадяцької міської ради обрано депутата  Тетяну Верещаку , першим заступником міського голови затверджено Геннадія Дроботю , керуючим справами виконавчого  комітету міської ради – Яну Москаленко .

До речі, Біленченківський і Сарівський старостинські округи отримали нових старост – Біленченківку очолив Іван Підгайний, Сари – Василь Губський. 

Потому новообрані депутати перейшли до розгляду інших питань порядку денного сесії, а саме: внесення змін до структури та загальної чисельності Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету; про  утворення виконавчого комітету Гадяцької міської ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу; про постійні комісії  Гадяцької міської ради та інші.

Деталі у відео.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...