У Полтаві відбудеться національний круглий стіл на тему “Мистецтво”

035
Поділитися новиною

035У вересні в Україні стартуєпроект національних круглів столів, ініційованих Міністерством культури та інформаційної політики.

Вони будуть присвячені різним темам і проводитимуться в різних містах України. Круглі столи будуть публічними, відкритими, але наприкінці вони закінчуватимуться закритими круглими столами вже із залученням політичних діячів, місцевої еліти в тих містах, де проводитимуть ці дискусії.

За словами модератора Олеся Донія, такі круглі столи проводитимуть у Києві, Харкові, Острозі, Одесі, Чернівцях, Кривому Розі та Полтаві.

У ГО “Центр розвитку культури” назвали дату, коли у Полтаві відбудеться національний круглий стіл. Це 3-є грудня. Круглий стіл буде підсумковим і тоді говоритимуть про мистецтво.

118582329 3662598577092503 6540746289859114284 o

Нагадаємо, під час національних круглих столів у кожному місті обговорюватимуть різні теми, важливі для України. Приміром, у Києві круглий стіл буде присвячений темі культури діалогу, в Одесі – історії, в Харкові – мовному питанню, у Чернівцях проведуть стіл на тему “Щастя як мета”, у Кривому Розі – говоритимуть про екологію, в Острозі – віру та релігію.

Новини Полтавщини

LIVE OFFLINE
track image
Loading...