«Жаль цих грошей, купив би щось онукові …»

сирзаводяни
Поділитися новиною

сирзаводяниБлизько двадцяти колишніх працівників гадяцького сирзаводу 25 серпня зібрались біля під’їзду житлового будинку за адресою Полтавська, 27 у Гадячі. Як виявилось, у одній із квартир цього будинку, на 5 поверсі, знаходиться офіс ТОВ «БІЛОГІР’Я МОЛОКОПРОДУКТ». Сюди, як до «правонаступника» ТОВ «Гадячсир», прийшли ті, хто має заборгованість по заробітній платі після звільнення.

 «Чекаємо з ранку. На роботу прийшла бухгалтер. Каже, що працює перший день після відпустки, нічого не знає. Інший бухгалтер, як побачила зібрання, швиденько втекла. У офіс не впускають нікого, зачинилися.

У червні нас викликали і сказали «по-тихому» писати заяви на звільнення. Відтоді досі не розрахувались за три місяці. В середньому це від 20 до 30 тисяч гривень у кожного (в залежності від посади). Жаль цих грошей, купив би може щось онукові за них, або на море поїхав би, оздоровився…

Звернулись до адвоката, він каже для того, щоб позиватися до суду, потрібно мати розрахунковий лист, або довідку про заборгованість. А бухгалтерія «каже», що ніяких довідок не даватиме, бо це вже взагалі інша організація.

Тут нічого не знають, а на підприємство, де ми працювали, не пускають навіть одяг забрати. Та якби й пустили, то окрім охоронців там нікого немає…» – один з поперед одного розповідають чоловіки.

сирзаводяни

Ми також намагалися поспілкуватись із представниками підприємства. На вхідних дверях квартири, де розташований офіс, жодних розпізнавальних знаків, які б позначали ТОВ, немає. Тільки придивившись можна помітити, що біля дзвінка простим олівцем надряпано число «69». Нажаль, двері «офісу» ніхто не відчинив.

0 02 05 3a53672e0fb6209d4ea0ef81a926f12ab14d1f8db1283fa5301f440b66345012 full

На сайті «Опендатабот» вказано, що ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БІЛОГІР’Я МОЛОКОПРОДУКТ» знаходиться в стані припинення. Його власник – ТОВ «Біржевий Альянс» (м. Ірпінь). Податковий борг – 287 860 грн. Станом на 20.08.2020 року заборгованість по заробітній платі становить 1,011,264.26 грн. У судовому реєстрі ми нарахували 304 судові справи, в яких компанія згадана у тексті.

Що робити далі, колишні працівники не знають. Сподіваються на адвокатську допомогу. Оксана Кириченко.

1 коментар до “«Жаль цих грошей, купив би щось онукові …»

  1. ПОВНЕ БЕЗПРАВ,Я людей у НЕЗАЛЕЖНІЙ Україні Ми не раби – МИ РАБИ !

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...