ВЕЛИКА ЦІННІСТЬ НАШОГО НАРОДУ

день незалежності
Поділитися новиною

день незалежності«Ми б’ємось за те, чому нема ціни в усьому світі, — за Батьківщину»
Олександр Довженко «Україна в огні».

Цього року ми святкуємо 29- річницю Незалежності. До своєї мети Україна йшла довгим і важким шляхом. Вперше в ХХ столітті незалежність України була проголошена 22 січня 1918 року текстом IV Універсалу. Ця держава проіснувала 3 роки. І були це роки безперервної війни. Вже тоді Україна мала всі ознаки держави: герб, територію, військо, грошову систему, проводила дипломатичні відносини з іншими державами. 

Із того часу минуло більше 100 років, а ми знову вимушені вести війну та відстоювати свою територію, цілісність, намагаємося відвоювати свою Батьківщину та незалежність.

Але, незважаючи на тяжкий шлях, ми зуміли зберегти своє прагнення до свободи. Народ України, переживши немало важких періодів в своїй історії, не втратив головного – віри.

Саме за Незалежність і Соборність Української Держави століттями боролися найкращі сини і доньки нашого народу. Борються й сьогодні. Наша незалежність омита кров’ю хоробрих воїнів. У наших серцях завжди житимуть ті, хто віддав своє життя за свободу країни.

Як наші предки тисячу років тому на полях битв мечем доводили своє право жити вільно, так і ми сьогодні боремося, щоб Україна була вільною і єдиною.

І не зважаючи на те, що зараз наша країна розривається на шматки політичними суперечками, економічними кризами – разом ми зможемо подолати всі негаразди, які випадають на її долю.

Адже, не дивлячись ні на що, ми продовжуємо жити та берегти нашу незалежність, боронити суверенітет нашої країни.

Тож єднаймося та працюймо задля розбудови справедливої та могутньої, передової Української Держави, щоби українці жили вільно та гідно.

Дорогі друзі, щиро вітаємо всіх з головним святом нашої держави – Днем Незалежності! СЛАВА УКРАЇНІ!

1 коментар до “ВЕЛИКА ЦІННІСТЬ НАШОГО НАРОДУ

  1. “Українське товариство охорони пам’яток історії та культури Рівненської області” оприлюднило дослідницькі карти Берестецько-Мізоцької битви, які були виконані її членами для фільму “Берестечко. Битва за Україну” (частина 1).
    Мета оприлюднення карт – стимулювання дослідницьких та археологічних робіт на місці другого етапу битви під Мізочем, та запобігання діяльності чорних археологів на полі битви.

    Матеріал “БЕРЕСТЕЦЬКО-МІЗОЦЬКА БИТВА: КАРТИ ВЕЛИКОГО ПРОТИСТОЯННЯ” розміщений на сторінці –
    https://uamodna.com/articles/berestecjko-mizocjka-bytva-karty-velykogo-protystoyannya/

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...