Як у Гадячі святкуватимуть День Прапора та День Незалежності

o 1clau7pd6sge1sjt10cb14li1s7qa
Поділитися новиною

o 1clau7pd6sge1sjt10cb14li1s7qaУрочистості відбудуться 23 серпня.

 

О 10:00, біля будівлі РДА відбудеться церемонія підняття Державного Прапора України. До програми святкового заходу увійде вітання від керівників району та міста, почесне право підняти прапор надається воїнами- захисниками та учасниками бойових дій на Сході, урочиста хода та покладання квітів до пам’ятних знаків родині Драгоманових та Тарасу Шевченку.

Також в цей день відбудеться вшанування кращих трудових колективів та працівників, портрети яких занесено на районну Дошку Пошани, а також вшанування тих, чиї імена занесено до Книги Пошани Гадяцького району, воїнів-захисників та тих, хто віддав життя за цілісність і незалежність нашої держави.

Після цього відбудеться урочисте вручення літературно-мистецької премії ім. Олени Пчілки Національного видавництва дитячої літератури «Веселка».

А також у кожній бібліотеці району заплановані віртуальні виставки-хроніки, історичні інтернет-розвідки «Що ми знаємо про Прапор», виставки-репортажі «І є держава Україна, і є не втрачений народ».

У рамках проведення урочистих заходів заплановані молебні за мир та благополуччя України, а також передбачена церемонія покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків, меморіальних дошок загиблих учасників операцій об’єднаних сил, місця поховання видатних діячів українського державотворення.

Працівниками РБК та сільських клубів готуються відеоконцерти, які можна буде переглянути у соціальних мережах.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...