Нападника з Полтави шукають у полях

xphoto 2020 07 25 15 56 52.jpg.pagespeed.ic. JJAB8jglg
Поділитися новиною

xphoto 2020 07 25 15 56 52.jpg.pagespeed.ic. JJAB8jglgЗловмисника намагаються впіймати поблизу села Великий Байрак, де облаштували оперативний штаб.

Спецоперація з пошуку полтавського автовикрадача Романа Скрипника триває. Оперативні заходи проводять понад 500 осіб, використовуються усі наявні спецзасоби — прилади нічного бачення та квадрокоптери.

Зловмисника розшукують на Полтавщині поблизу села Великий Байрак, де облаштували штаб з пошуків. За словами директора департаменту комунікацій МВС України Артема Шевченка навколо села є великий масив полів і лісосмуг, де, за попередніми даними, може ховатися чоловік. Район пошуку — близько декількох сотень гектарів.

Пресслужба поліції

 

 

 

У поліції попросили громадян в жодному разі самостійно не затримувати і не переслідувати Романа Скрипника, адже він має складний психологічний портрет та є непередбачуваним. З огляду на це поліція не обіцяє винагороду, щоб не спровокувати громадян до самостійних пошуків.

1 коментар до “Нападника з Полтави шукають у полях

  1. А чого тільки в Миргородському районі шукають.Може нападник вже в іншому районі.Досихпір не знайдуть його,значить погано шукаєте.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...